Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mit reagáltál volna ebben a...

Mit reagáltál volna ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés
Anyósék meg voltak hívva mára születésnapozni, szombaton dolgoztam 6-18, utána még ki mentem 20 km rel arrébb lévő bevásárló központba tortáért (távolsági busszal), épp Oda értem amikor írt anyós a páromnak, hogy még sem jönnek ma. Ma (vasárnap) is dolgozok, 6 ra jöttem ma is, így feleslegesen mentem egy ilyen kört, és 3 órával később tudtam haza érni, mire haza értem már rég ágyban kellett volna lennem mert reggel 4 előtt kelnem kellett. Párom meg már készült tegnap sütött palacsintát, kivett a fagyasztobol 1 kiló húst is. Legutóbb is készültünk rá, hogy jönnek és akkor is vissza mondták előző nap, de akkor szerencsére napközben. Évente 2* megyünk hozzájuk mi és ők is kb 2* jönnek. Nekem heti 1 szabad napom van, de van amikor akkor is dolgozok, anyósom nem dolgozik pár éve, otthon van (lusta)

2020. szept. 20. 06:52
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
23%
Iszonyat gáz, hogy nem várnak titeket kajával... hát akkor így azért értem, mea culpa, 15-ös voltam.
2020. szept. 20. 10:08
 22/24 anonim ***** válasza:
12%
10-es, épp ezen agyaltam.....
2020. szept. 20. 15:07
 23/24 anonim ***** válasza:
32%

22!

Még mindig a kérdező a férfi, és az asszony van otthon a gyerekkel. Kb egyértelmű....

2020. szept. 20. 15:52
 24/24 anonim ***** válasza:
85%
A kistesót illene megköszönteni azért. Ami "Tömegközlekedéssel 3 óra busz+vonat+busz" az nincs messze, max egy óra kocsival, max 100 km. Az ember ennyit utazik munkába is.
2020. szept. 22. 11:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!