Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mit reagáltál volna ebben a...

Mit reagáltál volna ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés
Anyósék meg voltak hívva mára születésnapozni, szombaton dolgoztam 6-18, utána még ki mentem 20 km rel arrébb lévő bevásárló központba tortáért (távolsági busszal), épp Oda értem amikor írt anyós a páromnak, hogy még sem jönnek ma. Ma (vasárnap) is dolgozok, 6 ra jöttem ma is, így feleslegesen mentem egy ilyen kört, és 3 órával később tudtam haza érni, mire haza értem már rég ágyban kellett volna lennem mert reggel 4 előtt kelnem kellett. Párom meg már készült tegnap sütött palacsintát, kivett a fagyasztobol 1 kiló húst is. Legutóbb is készültünk rá, hogy jönnek és akkor is vissza mondták előző nap, de akkor szerencsére napközben. Évente 2* megyünk hozzájuk mi és ők is kb 2* jönnek. Nekem heti 1 szabad napom van, de van amikor akkor is dolgozok, anyósom nem dolgozik pár éve, otthon van (lusta)

2020. szept. 20. 06:52
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
85%

10!

A kérdésből nem derül ki, hogy a kérdező nő vagy férfi, így nekem mondjuk a történetből egyértelműen az jön le, hogy ő az apuka, aki dolgozik, a -félesége meg babázik otthon.

2020. szept. 20. 09:33
 12/24 A kérdező kommentje:
Nem váratlan helyzet miatt nem jöttek, azt mondták egész nap csúnyán köhögött a gyerekük, de erről akár napközben is szólhattak volna nem este amikor már végeztem és elmentem a tortáért felesleges utat téve ezért vagyok rájuk mérges.
2020. szept. 20. 09:38
 13/24 anonim ***** válasza:
34%
Tehát amúgy is vagytok négyen és az a bajod, hogy jaj, egy kiló hús ki lett véve a fagyasztóból??? Mondjuk vártatok mellé három vendéget... Jó nagy evészet lett volna, tegnap sütött palacsintával.
2020. szept. 20. 09:41
 14/24 anonim ***** válasza:
34%
11-es köszi, máskor figyelmesebben olvasok.
2020. szept. 20. 09:41
 15/24 anonim ***** válasza:
57%
Hat nem tudom, azért ez akkora készülődés nem volt, hogy így ki kelljen bukni rajta. Főleg, hogy beteg gyerek miatt nem mentek, gondolom bíztak benne, hogy esetleg jobban lesz, azért nem szóltak az első köhintésnél. Nincs azzal baj, ha nem szeretsz vendégül látni másokat, mert nem kötelező lefőzni 10 fogásos kajákat, de akkor rendeljetek vagy menjetek étterembe... ez a bolti torta, 1 kg hús meg palacsinta elég hervasztó már bocs, és kicsit nevetséges, hogy ezen akadsz fenn. Ez egy átlag család vasárnapi ebédje kb, úgy, hogy a tortát se te sütötted....
2020. szept. 20. 09:48
 16/24 anonim ***** válasza:
11%
Mégis mit vártál ? Egy macskát neveltél fel és egy karvallyal jársz.
2020. szept. 20. 09:50
 17/24 A kérdező kommentje:
11-nek így van :-)
2020. szept. 20. 09:56
 18/24 A kérdező kommentje:
15-nek:azert meg mindig jobb kaja, mint amivel minket szoktak vendégül látni, ez szokott lenni náluk a választék : semmi (ilyenkor viszünk kaját és be szólnak, hogy nekik/az ő gyermeküknek nem vittünk de nyilván az enyém is éhes egy idő után ezért rá készülünk), tejfölös tészta, nagyon Light bolonyai 2 kg tészta +0,5 kg darált húsból, de a vége mindig az, hogy délután mikor már nagyon éhesek vagyunk elindulunk hazafelé és megállunk valami étteremnél
2020. szept. 20. 10:04
 19/24 A kérdező kommentje:
Szoktunk rendelni is pizzát vagy akármit ha jönnek de most direkt nem rendelni akartunk
2020. szept. 20. 10:05
 20/24 anonim ***** válasza:
27%

Tök mindegy, ez a saját családodnak elég, mégis úgy csinálsz, mintha hatalmas áldozat lett volna, hogy ebből főzni kell.

Dolgozz inkább, munkaidőben.

2020. szept. 20. 10:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!