Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Kilépjek a családi csoportból?...

Kilépjek a családi csoportból? Csináltam egy csoportot mikor a kislányom megszületett (anyós, após, sogornő, sogor , ferjem, én vagyunk benne), hogy képeket tudják küldeni a kislányomról nekik. Ez azóta megszűnt, vagyis csökkent,

Figyelt kérdés

mert nem nagyon érdeklődnek utánunk. Nem is ez a lényeg, hanem teljesen konteó hívők lettek, oltas ellenesek.

Ebbe a csoportba csak ezeket küldik folyton, videókat, cikkeket, hogy a korona átverés, meg az 5G megöl, oltások veszélyesek, orvosok mindenkit csak megölni akarnak (ők nem is járnak orvoshoz soha) stb stb... na én erre nem vagyok kiváncsi, se a férjem, amit tudtukra is adtunk, hogy mi nem így gondoljuk. Azóta még jobban küldik, szerintem azt hiszik, majd megtérünk, ahogy ők mondják “felébredünk a sötétségből...” Na nekem ebből már nagyon elegem van, főleg, hogy a családom nagy része és én is eü. dolgozók vagyunk. Mennyire lenne gáz kilépni ebből a “családi” csoportból, ami már csak erről szól? Azt se kérdezik meg hogy vagyunk...

2020. szept. 2. 07:10
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
51%

Facebook titkos csoport vagy messenger csoport?

Ha fb, kirakod a problémás embereket belőle, illetve meg is tudod szüntetni az egészet hogy nyoma se maradjon, se kép, se a posztok, törlöd a csoportot.

Ha messenger akkor is kirakhatod őket belőle (gondolom te vagy az adminisztrátor, a létrehozó). Viszont itt megmarad minden addigi történés nekik, ezeket a beszélgetéseket nem lehet egyetemesen mmindenkitől kitörölni. Annyit fognak látni hogy el lettek távolítva a beszélgetésekből és nem tudnak többet hozzászólni és természetesen nem mennek hozzájuk a ti további írásaitok

Adminként semmiképpen ne te lépj ki az általad létrehozott csoportokból! Hanem te távolítsd el a nemkívánatos embereket.

Én először beleállnék a konfliktusba és megkérném őket hogy ne irkáljanak ilyen hülyeségeket. Ha nem hagyják abba ez után se akkor kiraknám őket.

2020. szept. 2. 10:02
 12/20 anonim ***** válasza:
38%
Szerintem ne lépj ki, had korlátozzák oda a baromságokat, de ne kérj értesítést meg ne lépj oda be.
2020. szept. 2. 11:11
 13/20 anonim ***** válasza:
43%

11 vagyok, mi a nem hasznos a válaszomban??

Leírtam mindkét fajta titkos csoport működését és a lehetőségeket hogy lehet őket kirakni, illetve a fb csoportot megszüntetni. Továbbá azt hogy adminként semmiképp ne ő hagyja sorsára a saját neve alatt létrehozott csoportot (bármelyik is legyen az, mert nem derül ki a kérdésből), mert akkor többé nem látja mi kerül oda és kiktől (ha felvesznek másokat oda a távozása után).

Kérdező, melyikről van szó? FB csoport vagy messenger csoportos beszélgetés?

2020. szept. 2. 11:25
 14/20 A kérdező kommentje:
Messenger csoport. Onnan csak kilépni lehet, amit azért tennék, hogy észre vegyek már magukat végre. De gondolom én lennék a köcsög.
2020. szept. 2. 13:54
 15/20 anonim ***** válasza:
90%

Ne te lépj ki, hanem őket rakd ki!!

Ha te kiléptél, onnantól kezdve nem látod kit vesznek még fel oda, akik olvashatják visszamenőleg az egészet.

Törölni nem tudod sajnos az egészet más fiókjából, csak a sajátodból, de ha kitiltod őket akkor náluk lezárul a beszélgetés, ők nem tudják folytatni a hátad mögött és tudnak felvenni másokat oda amit te hoztál létre.

2020. szept. 2. 14:04
 16/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :) Bár nincs benne semmi olyan, sokat nem beszéltünk.😂
2020. szept. 2. 14:24
 17/20 anonim ***** válasza:
23%
Ne lépj ki, mert azt látják és megsértődnek. Némítsd le a csoportot, heti 1x nézzél rá, ha gondolod.
2020. szept. 2. 14:44
 18/20 anonim ***** válasza:
75%

Dobd ki őket a csoportból, és először csak messengeren tiltsd le ezeket a konteóhívő rokonokat.

Ha pedig ezek után a személyes FB faladra is ilyen cikkeket küldenek neked, sértődés, nem sértődés, muszáj az "ismerős törlése és tiltása".

2020. szept. 2. 20:36
 19/20 anonim ***** válasza:
0%

Lehet ők meg a ti hülyeségeitekre nem voltak kíváncsiak, de jópofát vágtak.

Amúgy meg igazuk van a többieknek, majd küldik privátban a cikkeket.

Nem kell elolvasni, hagyd rájuk.

2020. szept. 11. 18:53
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

EÜ dolgozóként küldözgethetnéd az ellentétes irányú cikkeket XD

De nem, valójában az első néhány hozzászólóval értek egyet, csoport némítása törlése stb., esetleg törlés előtt megjegyezni, hogy eltért a cspoi az eredeti céltól.

2021. jan. 14. 06:03
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!