Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » A párom szülei egyre jobban...

A párom szülei egyre jobban ellenzik a kapcsolatunkat. Ez mindig így fog maradni?

Figyelt kérdés

Röviden. Meleg vagyok (22 éves) és összejöttem egy 18 éves sráccal akiről késöbb tudtam meg hogy csak 16 éves és a szülei meg tiltják a tőlem a gyereküket.

Előző kérdésem a témában: https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..

Az előző kérdés alatt kaptam olyat hogy a párom miért nem mondja meg a szüleinek hogy hazudott nekem és nem tudtam hogy csak 16 éves. A párom ezt is próbálta mondani nekik de azt hiszik hogy csak hazudik és hogy kitalálta. Az anyja egyik nap rámírt facebookon hogy hagyjam békén a fiát és hogy szakítsak meg vele minden kapcsolatot mert ez nem normális. Akkor próbáltam érvelni neki de egyre idegesebb lett ahogy láttam az írásmódjából és letiltottam. Másnap kettő barátomra is ráírt hogy vegyenek rá engem hogy a fiával szakítsam meg a kapcsolatot. A páromat (most hívjuk Dominiknak) elkezdték megfigyelni. Bármikor bárhova megy 100 kérdést feltesznek és ha csak simán lemegy a boltba valamiért akkor is meg kell mutatni hogy tényleg odament és hogy mit vett meg a blokkot is meg kell mutatni. Ha egyiket nem teljesítí akkor elkezdenek vele vitatkozni és hogy hazudik meg összeesküvés elméleteket gyártanak hogy hol volt. Ezért van hogy éjszaka találkozunk amikor a szülei már alszanak. De ha szeptembertől elkezdődik neki a suli akkor ez se lesz opció mert a tanulás rovására is mehet. Dominikon látom hogy teljesen ki van a szüleitől és hogy nehéz ez neki. Mondhatjátok hogy ezt a harcot neki kell kivívnia de nagyon rossz látni ahogy szenved a szülei miatt. Felvetette ötletnek hogy hozzám költözik és elkezd diákmunkázni amivel kettős érzésem van. 1 nagyon ötülnék neki és boldog is lennék 2 a szüleivel szerintem megromlana a kapcsolata és nem hiszem hogy jót tenne neki bár ugye így is sokat veszekednek. (De ha bejelentené hogy tényleg hozzám akar költözni akkor leülnek vele beszélni hogy biztos akarja és ha igen akkor én benne lennék és nagyon boldognak érezném magam.) A szülőkel mit lehet kezdeni hogy elfogadják hogy ez van és hogy Dominik engem szeret? Én tudok tenni az ügy érdekében?

(A szüleivel én még nem találkoztam élőben)

2020. aug. 29. 14:55
 1/10 anonim ***** válasza:
85%
A szülei még abban bíznak, hogy nem meleg és varázsütésre megváltozik. Nehéz meccs ez és szerintem ebben a stádiumban te most megnehezíted.
2020. aug. 29. 15:10
 2/10 anonim ***** válasza:
93%
22 évesen lehetne annyi eszed, hogy egy 16 éves gyereket aki hazudott is neked békén hagyod
2020. aug. 29. 15:29
 3/10 anonim ***** válasza:
89%
Igen, ez már így marad. 22 évesen te egy felnőtt férfi vagy, ő meg egy gyerek. Akkor is így állanának hozza, ha hetero kapcsolat lenne.
2020. aug. 29. 15:30
 4/10 anonim ***** válasza:
87%

Ez a pisis gyerek éretlen. Már abból is látszik, hogy még a korát sem volt mersze felvállalni. Én sem engedném egy 6 évvel idősebbel járni, hiába kezdi el most itt bárki is bizonygatni, hogy de hát ez teljesen rendben van. Nem fogtok meggyőzni. Még akkor is csikorgatnám a fogam, ha egy valóban érett 16 évesről van szó, de így meg kizárt.

/hetero kapcsolatnál is ez lenne a véleményem, mielőtt kérdezné valaki/

2020. aug. 29. 15:36
 5/10 anonim ***** válasza:
13%
nincs itt semmi látnivaló, haladjunk tovább
2020. aug. 29. 16:21
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogy hozzád költözik nem opció, a szülei még a rendőrséget is rá fogják küldeni, csak az ő beleegyezésükkel költözhet 18 éves kora előtt. A barátod csak maradjon meg a fenekén, és igen, neki kell a szüleinek megmutatnia, hogy felelős döntéseket tud hozni, és nem te csábítottad el. A leírás alapján hosszú útnak néz elébe, ha ilyenek a szülei, de ezek csak az első lépések, sokkal türelmesebbnek kell lenni.
2020. aug. 29. 16:32
 7/10 anonim ***** válasza:
82%

Azért ellenzik mert meg KISKORÚ

16 éves meg nem biztos hogy homofobok a szülei csak meg fiatal a gyerek most nézd te 22 vagy neked van munkád vagy egyetemista lehetsz nem mondom hogy felnot vagy de érettebb mint egy 16 ő meg suliba jár neki első a tanulás nem hozzad költözni és diakmelozni ő meg keresi a célját továbbtanulás stb

Ha majd felnőtt lesz akkor ő majd eldönti hogy mi jó neki de addig a szülei felelőssége hogy vigyázzon ra persze hogy nem tartja jó ötletnek az egeszet

Közösen élni az nem csak móka és kacagás főzés mosás takarítás iskola munka jó kereset albérlet rezsi villany víz ....stb számlák te tudod finanszírozni mindezt ?

egy 16 éves az meg gyerek fugg a szüleitől nem elkötelezett meg keresi a világban a helyet ne foszd meg a tanulastol ot

Majd ha felnot lesz önállóan talpra tud állni lesz állandó jövedelme független férfi lesz akkor szerintem semmi ellenvetése nem lesz meg különben is két felnőtt azt csinál amit akar de meg éretlenek vagytok felelős döntéseket hozni addig nincs miről beszélni

2020. aug. 29. 16:39
 8/10 A kérdező kommentje:
#7 nem akarom megfosztani a tanulástól én pont az szeretném hogy tanuljon és végezze el a sulit. Pont azért mert én hülye voltam és 17 évesen abbahagytam a gimit és mendtem a fejem után. Életem legrosszab döntése volt és nem szeretném hogy ő is elvétsen egy ekkora hibát. Sőt a gimi után egyetemre akar menni amit szintén támogatok. Ja és igen van egy lakásom és magam fizetem ki a vízt a villanyt és ilyeneket.
2020. aug. 29. 17:13
 9/10 anonim ***** válasza:
82%
OHh akkor önfenntartó vagy ezek szerint :) ez jó de tényleg fiatal a barátod várd meg meg minimum 18 lesz akkor Már senki sem szólhat bele :)
2020. aug. 29. 17:47
 10/10 anonim ***** válasza:
83%

Én sem díjaznám ha a gyermekem egy 6 évvel idősebbel kezdene, pláne ha még kiskorú is. Hetero vagy melegként teljesen mindegy volna.

22 évesen mit szeretnél egy 16 évessel a dugáson kívűl? - bocs igen vulgárisan kérdem.

Teljesen más életszakaszban vagytok..

Nem cuccolhat csak úgy oda hozzád. Erről tegyetek le.

2020. szept. 2. 11:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!