Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Normális ha félek az anyósomtól?

Normális ha félek az anyósomtól?

Figyelt kérdés

Van egy jó kapcsolatom ami 4 éve tart, minden héten szóbakerül a házasság, szóval komoly a dolog.

Szeretem és rajta is azt érzem, hogy mindent megtesz értem.

Az anyja viszont elég erős személyiség, sokszor beleszól az eletünkbe és próbálja kontrol alatt tartani az amúgy 25 éves fiát. 2 éve lakunk együtt kettecskén, egy fővárosi albérletben. Volt már egy nagyobb konfliktus (az anyja nonstop azzal piszkált hogy mikor lesz baba) amit átvészeltünk és szeretetben folytattuk a pákapcsolatunkat. Mégis a párkapcsolati mélypontok MINDIG anyósomhoz kötődnek.

Normális ha félek attól hogy közénkáll? Hogy apró beszólásokkal szétszed minket?

Szeretnék örök eletre tartó boldog házasságban élni de ez az 1 dolog folyamatosan aggaszt és görcsölök rajta.

Légyszi segítsetek!

(Azért írtam anyósomnak mert így egyszerűbb de egyébként az élettársam anyja)

2020. aug. 27. 15:14
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
40%
Szerintem értelmetlen az egész kérdés. A párod 25 éves, 21 volt, amikor összejöttetek. Még semmit sem élt, úgysem fogtok együtt maradni.
2020. aug. 28. 01:54
 12/18 A kérdező kommentje:
11es, miért ne maradnánk együtt?
2020. aug. 28. 07:44
 13/18 anonim ***** válasza:
74%
Jaaaj 1 kerdesemnel velem is kozoltek h miert kerdezek ugyse maradunk egyutt. Bunko allatbol mindenutt sok van tulszaporodtak.. pedig jo kivalasztodas lenne intelligencia alapjan hogy ki legyen meddo es ki ne. Megkaptam h mit kerdezoskodok fiatalok vagyunk ugyis szakitunk.. nem szakitottunk.
2020. aug. 28. 08:10
 14/18 A kérdező kommentje:
Kicsit rosszul esett ez a 11es válasz mert komolyan vesszük egymást és nem tervezünk szakítani. De anyós is úgy kezel mint egy futó kalandot és ez a hozzászólás rá emlékeztetett
2020. aug. 28. 08:16
 15/18 anonim ***** válasza:
68%
8 ev kapcsolat 2 evnyi egyutteles utan volt valami kerdesem itt es megkaptam h futo kaland vagyok ne tervezzek tobbet. XD mi is ossze fogunk hazasodni. Oke sokaig egy par voltunk koltozes elott de csak 2 eve lattuk meg egymas igazi arcat mikor egy ajtot csuktunk be este :D ugyhogy igy ilyenkor van ertelme leulni 2-3 esetleg 4 ev egyutteles utan egy szintet lepni. Erre megkaptam h szakitani fog velem ne is almodozzak futo kaland vagyok. XD ja kozel 10 eve lassan futo kaland 😂😂 Anyos (majd az lesz ha jol alakul) is kamaszlany korom ota azt hitte h a fia 1.baratnoje vagyom az 1.akit bemutatott az 1.szerelem jaaj majd ize..aztan hoppa azota is velem van. :D nem utalt ki meg nem bant az anyos, de nezett evrol evre hogy huha ezt nem gondolta volna.
2020. aug. 28. 08:24
 16/18 anonim ***** válasza:
68%
Mmint itt a gyakorin kaptam meg h futo kaland vagyok ne almodozzak. Anyos ilyet sose mondott es sose sertegetett. Csak titokban remelt szerintem. 😂😂 Mert ugye nem az van amit o mondd..hanem ha valamit kerek akkor az fontosabb a fianak.
2020. aug. 28. 08:27
 17/18 anonim ***** válasza:
Ne félj tőle. A csatákat a párodnak kell megvívnia vele, nem neked. Ha bele akar szólni az életetekbe, a párod dolga, hogy nemet mondjon. Ne idegeskedj rajta egy percig sem. És főleg ne félj tőle. Hosszú távon könnyebb, ha jó a kapcsolatod az anyósoddal, de ez nem minden anyóssal lehetséges. Nem csak rajtad múlik, hanem rajta is.
2020. aug. 28. 17:32
 18/18 anonim ***** válasza:
Verd meg
2020. aug. 30. 14:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!