Normális ha félek az anyósomtól?
Van egy jó kapcsolatom ami 4 éve tart, minden héten szóbakerül a házasság, szóval komoly a dolog.
Szeretem és rajta is azt érzem, hogy mindent megtesz értem.
Az anyja viszont elég erős személyiség, sokszor beleszól az eletünkbe és próbálja kontrol alatt tartani az amúgy 25 éves fiát. 2 éve lakunk együtt kettecskén, egy fővárosi albérletben. Volt már egy nagyobb konfliktus (az anyja nonstop azzal piszkált hogy mikor lesz baba) amit átvészeltünk és szeretetben folytattuk a pákapcsolatunkat. Mégis a párkapcsolati mélypontok MINDIG anyósomhoz kötődnek.
Normális ha félek attól hogy közénkáll? Hogy apró beszólásokkal szétszed minket?
Szeretnék örök eletre tartó boldog házasságban élni de ez az 1 dolog folyamatosan aggaszt és görcsölök rajta.
Légyszi segítsetek!
(Azért írtam anyósomnak mert így egyszerűbb de egyébként az élettársam anyja)
Kiáll mellettem, sőt néhány napja magáért is kiállt amikor az anyja olyat mondott neki amit ő túl kontrolálónak tartott.
Csak nagyon aggódom és félek attól hogy közénk tud majd állni
tartsatok nagyobb távolságot az anyóssal és kevesebb infó rólatok
fokozatosan vidd lejjebb a kontaktod addig amíg nektek megfelelő lesz
Megmondom neked hogy mi a valodi gond: TUD mondani TUD beleszolni TUD a dolgaitokrol az elettersad anyukaja. Na a gond az ez. Nem az hogy beleszol. Nem szol bele ha Nem Tud a dolgaitokrol. :)
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!