Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Normális ha félek az anyósomtól?

Normális ha félek az anyósomtól?

Figyelt kérdés

Van egy jó kapcsolatom ami 4 éve tart, minden héten szóbakerül a házasság, szóval komoly a dolog.

Szeretem és rajta is azt érzem, hogy mindent megtesz értem.

Az anyja viszont elég erős személyiség, sokszor beleszól az eletünkbe és próbálja kontrol alatt tartani az amúgy 25 éves fiát. 2 éve lakunk együtt kettecskén, egy fővárosi albérletben. Volt már egy nagyobb konfliktus (az anyja nonstop azzal piszkált hogy mikor lesz baba) amit átvészeltünk és szeretetben folytattuk a pákapcsolatunkat. Mégis a párkapcsolati mélypontok MINDIG anyósomhoz kötődnek.

Normális ha félek attól hogy közénkáll? Hogy apró beszólásokkal szétszed minket?

Szeretnék örök eletre tartó boldog házasságban élni de ez az 1 dolog folyamatosan aggaszt és görcsölök rajta.

Légyszi segítsetek!

(Azért írtam anyósomnak mert így egyszerűbb de egyébként az élettársam anyja)

2020. aug. 27. 15:14
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
94%
Ha a párod nem áll ki melletted, akkor semmit se ér az egész.
2020. aug. 27. 15:19
 2/18 anonim ***** válasza:
97%
Nem normális. Ha az anyósod beleszól az életetekbe, akkor le kell róla szoktatni, de ehhez a párodnak melléd kell állnia. Amennyiben ő mama pici fia, akkor nem biztos, hogy ő a megfelelő partner melléd.
2020. aug. 27. 15:23
 3/18 A kérdező kommentje:

Kiáll mellettem, sőt néhány napja magáért is kiállt amikor az anyja olyat mondott neki amit ő túl kontrolálónak tartott.

Csak nagyon aggódom és félek attól hogy közénk tud majd állni

2020. aug. 27. 15:23
 4/18 anonim ***** válasza:
87%
Ha igazi férfi majd kiosztja az anyját.
2020. aug. 27. 15:27
 5/18 anonim ***** válasza:
86%
Ha igazi férfi, akkor nem "kiosztani" fogja őt, hanem beszél vele: addig beszél, amíg meg nem érti, hogy mi van, mit szeretnétek, mit nem. És ha muszáj, lazítja a kapcsolatot, hogy kevésbé lásson bele az életetekbe.
2020. aug. 27. 16:16
 6/18 anonim ***** válasza:
25%
Szarjátok le az anyóst és költöz el
2020. aug. 27. 16:27
 7/18 anonim ***** válasza:
62%

tartsatok nagyobb távolságot az anyóssal és kevesebb infó rólatok

fokozatosan vidd lejjebb a kontaktod addig amíg nektek megfelelő lesz

2020. aug. 27. 18:12
 8/18 anonim ***** válasza:
69%
Kevesebb infó rolatok??? Jamesbondi újra támad??? El ne mondd mi a végzettséged és hogy milyen sikereket érsz el illetve mit főzöl. Ja és menj át az út túl felére ha anyóst meglátod.
2020. aug. 27. 18:16
 9/18 anonim ***** válasza:
57%
Szerintem előbb-utóbb a párod is szépen el fog beszélgetni vele
2020. aug. 27. 18:38
 10/18 anonim ***** válasza:
79%

Megmondom neked hogy mi a valodi gond: TUD mondani TUD beleszolni TUD a dolgaitokrol az elettersad anyukaja. Na a gond az ez. Nem az hogy beleszol. Nem szol bele ha Nem Tud a dolgaitokrol. :)

N

2020. aug. 27. 20:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!