Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Hogy oldottátok meg az esküvőt...

Hogy oldottátok meg az esküvőt úgy hogy nem álltok szóba az anyósékkal?

Figyelt kérdés

Az elejétől fogva rossz a viszonyunk, az utóbbi pár évben nem is beszéltünk egymással. Jövőre szeretném elvenni a barátnőm és persze szóba került hogy nekik is ott kell lenni az esküvőn.

Hogy tudom ezt a dolgot a legkevesebb súrlódással megoldani, úgy hogy a barátnőm se sérüljön és nekem se kelljen túl sok felesleges gesztust tenni feléjük?

Milyen tapasztalataitok, tanácsaitok vannak?

2020. aug. 14. 13:27
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
55%
Ha szereted a menyasszonyod, akkor felveszed a pókerpofát. Ergó: jópofizol velük. Az, hogy közben mit gondolsz, legyen a te dolgod. A lényeg, hogy a menyasszonyod ebből ne érezzen semmit.
2020. aug. 28. 17:41
 32/32 anonim ***** válasza:

Ez az én párommal is felmerült. Nálunk többféle gond van, mert a szülei utálnak engem kb amióta először megláttak, azóta a létezésemről sem vesznek tudomást. Aztán az én szüleim meg elváltak és az apai-anyai családtagjaim összeeresztése nem a legjobb ötlet, szóval megbeszéltük a párommal, hogy mi nem fogunk esküvőt szervezni azért, hogy a rokonok kiélhessék magukat és botrány legyen.

Négyszemélyes esküvőnk lesz, csak mi és a tanúk, akik a legjobb barátaink, utána velük elmegyünk egy étterembe szép csöndesen ennyi. A lagzira való pénzből meg nászútra megyünk, a hülye rokonok meg le vannak ejtve.

Ehez a megoldáshoz persze az kell, hogy mindkét fél belemenjen és ne érezze veszteségnek, hogy nem lesz esküvő. Nálunk ezzel nem volt gond szerencsére mindketten ezt akarjuk, nem kellett győzködni egymást. :)

Pont jó, hogy itt a COVID, mert így simán hivatkozhattunk a vírusra a minimál esküvő miatt, így meg se sértődk senki. ;)

2020. szept. 1. 18:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!