Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Hogy oldottátok meg az esküvőt...

Hogy oldottátok meg az esküvőt úgy hogy nem álltok szóba az anyósékkal?

Figyelt kérdés

Az elejétől fogva rossz a viszonyunk, az utóbbi pár évben nem is beszéltünk egymással. Jövőre szeretném elvenni a barátnőm és persze szóba került hogy nekik is ott kell lenni az esküvőn.

Hogy tudom ezt a dolgot a legkevesebb súrlódással megoldani, úgy hogy a barátnőm se sérüljön és nekem se kelljen túl sok felesleges gesztust tenni feléjük?

Milyen tapasztalataitok, tanácsaitok vannak?

2020. aug. 14. 13:27
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
84%
Leülsz a barátnőddel és elmondod: Zsuzsi, tudod hogy nem -bírjuk egymást anyadekkal, de mivel csak egyszer házasodunk, meghivjuk őket. De ez nem változtat semmit a kapcsolatunkon, utána marad minden a régiben.
2020. aug. 14. 15:58
 12/32 anonim ***** válasza:
64%

"Az elejétől fogva rossz a viszonyunk, az utóbbi pár évben nem is beszéltünk egymással."

Ilyen feltételek mellett, én szülőként el sem mennék, házasodjatok nélkülünk, mindenkinek így lesz a jobb.

Nyilván oka van, hogy évek óta nem is beszélünk, akkor kár lenne ott bohóckodni.

2020. aug. 14. 16:25
 13/32 anonim ***** válasza:
73%

12!

A pasival xar a viszony a lányukkal nem

2020. aug. 14. 16:26
 14/32 anonim ***** válasza:
95%

Tudom, olvastam.

És bár nem vagyok anyós, elképzelhetetlenül abszurdnak találom, hogy valaki (bárki) elmenjen egy olyan esküvőre, ahol az egyik felet utálja. Hogy fog gratulálni, mosolyogni? Vagy mihez gratulál annak, akit nem utál? Hogy összeházasodik valakivel akit utál?

Annak meg, hogy ellenséges képpel üljön az "örömszülő" a sarokban mi értelme van?

Ezért írtam, hogy én el sem mennék, de persze vannak képmutatók, nincs min csodálkozni!

2020. aug. 14. 16:38
 15/32 anonim ***** válasza:
70%
Az miért sajnos hogy a lányuk nincs rosszban velük?
2020. aug. 14. 16:47
 16/32 anonim ***** válasza:
86%

"nekik is ott kell lenni az esküvőn"

Nem kell.

Nincs "kötelező" dolog az esküvőn.

Én férfiként biztos nem hívnék olyat akit nem akarok ott látni.

Az esküvő a házasodó felekről kellene szóljon és nem a kötelező jópofizós körökről.

Mondjuk ilyen esetnél én letudnám a ceremóniát "négyszemközt" tanúkkal, aztán csinálnék egy bulit/összejövetelt baráti-ismerősi társasággal "lagzi" címszóval.

2020. aug. 14. 16:56
 17/32 anonim ***** válasza:
2020. aug. 14. 17:04
 18/32 anonim ***** válasza:
100%
Hát leginkább úgy, hogy mondjuk beszélsz a leendő feleségeddel, h mi legyen.... ez még nem jutott eszedbe? Ő hogy áll hozzá, mit szeretne? Eddig is kezelte valahogy a helyzetet, gondolom most is van elkèpzelèse. Ez a ti napotok, együtt kell(ene) döntést hozni.
2020. aug. 14. 17:06
 19/32 anonim ***** válasza:
86%

Tipikus!:D

Ugyanaz kiírva jobbról és balról.

2020. aug. 14. 17:14
 20/32 A kérdező kommentje:

#17 ez nem a mi sztorink.

A barátnőm szeretné ott tudni őket, szerintem ők is ott akarnak lenni majd.

#18 túl vagyunk pár beszélgetésen, ő ragaszkodik hozzájuk, nem csak az esküvőn egyébként is.

2020. aug. 14. 17:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!