Most ezek után, hogy viszonyuljak hozzá?
Nem erdemli meg, de en ugy vagyok vele, mindent ugy intezzek, hogy ne nekem legyen lelkiismeretfurdalasom.
Tudom, hogy nehez, de vedd ugy, hogy a ferjed es a gyerekek miatt csinalod.
Latod, senki nem jo neki, ez eltessen. Nem te vagy a hibas. Valtozas ugysem lesz.
Én távolságtartó volnék vele ezután, úgy viszonyulnék hozzá, és nem is segítenék neki többet, mivel nem érdemli meg.
Anyám volt anyósa (igen, a szeretett nagyim) volt egy kígyó, ő megkérdezte tőlem kb. 5-6 éves koromban, hogy anyuék szoktak-e veszekedni. Visszamondam anyának, ő meg megmondta, hogy ha legközelebb megkérdezi mondjam meg neki, hogy "semmi közöd hozzá". Nem kérdezte meg ugyan, de kisgyerek lévén kértem, hogy kérdezze meg. Aztán rávágtam, hogy "semmi közöd hozzá". :D
Egyébként férjed jól reagált. Nem is értem, hogy gondolja, hogy neked nincs pénzed, talán a házasságban nem közös minden? Még ilyen alja embert...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!