Mit lehet kezdeni egy pletykás apóssal?
Júliusban felmondtam a munkahelyemen mert a párommal összeköltöztünk 3 év után. Sajnos apósomék szomszédjában vettünk házat... a lényeg hogy most munkanélkülin vagyok és az óvodába csak szeptembertől tudok elhelyezkedni mint óvodapedagógus. Van pénzünk, nem szükülködünk semmiben sem.
Viszont az apósom mindenkinek azt mondogatja hogy nem dolgozom, erre jön a kérdés hogy miért nem? Mire azt válaszolja mert nem akar a lány dolgozni.
Mikor ezt meghallottam azt hittem agyoncsapom és hiába szóltam neki ő ezt tagadja. Pedig hallottam mert pont odakint teregettem mikor beszélt a másik szomszéddal és sajnos az idősnénik volt erre példa is hogy megállítottak a boltban , az utcán hogy nem dolgozok hallották az apósomtól. Ez annyira gonosz dolog.
Pedig sokat foglalkozok apóssal. Anyósom és a férjem dolgozik így ilyenkor úgy főzök hogy viszek neki át ételt, együtt kávézunk stb..
Mégis olyan ,mintha egy élősködő lennék aki megcsinál minden házimunkát csak mert otthon vagyok.
A férjem és anyósom pedig el se hiszi hogy az após kibeszél engem. Valami ötlet?
Apósod napi ellátásra szorul higy sokat kell foglalkozni vele? Mert szerintem te nem erre vállalkoztál. Szerintem is hiba volt ott vennetek házat, de ha már így alakult az még mindig nem jelenti azt hogy ne legyen egy kis magánszférátok sem. Ha megszokják hogy minden nap átmész egy kis kajával és ott ülsz, akkor nem csodálkozz ha ők is hibátlanul betoppannak hozzátok majd napi szinten és akkor terhedre lesz a dolog.
Pletykás emberrel pedig csak azt lehet csinálni hogy nem szabad mondani neki semmi fontosat. Képzel el hogyha otthon van és unatkozik nem fog leszokni erről. Szerinem el kell fogadod hogy ő ilyen, és óvatos lenni vele. Ha nagyon ház lesz a szitu akkor esetleg költözés.
Én tuti vinnék egy kémkamerás ajándékot, ami rögzíti-továbbítja "kedvességét" s lenyomnám egy nagy családi vacsikor a nagyképernyős tévén:DDD
Persze, lehet infarktust kapna az öreg, de hát pakliban:)))
14
A becsületsértés meg belefér, az nem aljas!:DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!