Most engem kovernek hisz?
Figyelt kérdés
Nagyon jóban vagyok a baratom családjával, az anyukájával is aki pajzsmirigy gondokkal küzd és emiatt felszedett magára kilókat és mindig panaszkodik...de ettől függetlenül nagyon kedves velem meg minden tavaly is adott olyan melltartokat amik meg hasznalatlanok voltak és azt mondta akkor mentek rá mikor 20kg-val kevesebb volt mint most...Na és arról beszélt éppen h a testvére meg olyan hogy bármennyit eszik nem hizik és h vékony a háta mint egy gyereknek, erre mentunk és előtte ment a lánya( baratom húga) aki 1-2 évvel fiatalabb nálam, és mondta h “Neki is vékony a háta”... Nekem miert nem mondta??? Kövérnek tart? Mar mosta az “S”-es ruhámat is pedig... Valamint nekem is akart venni ruhát és ugyanazt a méretet akarta mint a baratom húgának...2020. aug. 1. 12:35
11/18 anonim válasza:
,,Neki IS..."
Vagyis neked is, neki is. Csak neki nem kellenek a melltartók....
Szövegértés egyes!
12/18 A kérdező kommentje:
De a neki ist azt azután mondta miután mondta h a húgának akkora a háta mint egy gyereknek... De akkor csak tulgondolom ugye? Hülyén jött volna ki ha nekem is mondta volna ugye?
2020. aug. 1. 15:39
13/18 anonim válasza:
Már leírták sokan, hogy nem gondol téged kövérnek. A kérdésre megkaptad a választ/válaszokat.
Amikor legközelebb találkoztok kérdezd meg tőle is, hogy kövérnek gondol-e.
16/18 A kérdező kommentje:
Marmint miert kérdezzem meg tőle? Eddig nem mondott soha ilyesmit rám
2020. aug. 3. 18:04
17/18 anonim válasza:
Nem te vagy a legélesebb kés a fiókban.
18/18 anonim válasza:
Ha nem mondott ilyet soha rád, mármint, hogy kövér vagy nem hisz körvérnek, meg amúgy sem, de ezt itt már többen leírták.
Azért kérdezd meg tőle, hátha neki elhiszed, hogy nem tart kövérnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!