Nagyon jóban vagyok a baratom családjával, az anyukájával is aki pajzsmirigy gondokkal küzd és emiatt felszedett magára kilókat és mindig panaszkodik...de ettől függetlenül nagyon kedves velem meg minden tavaly is adott olyan melltartokat amik meg hasznalatlanok voltak és azt mondta akkor mentek rá mikor 20kg-val kevesebb volt mint most...Na és arról beszélt éppen h a testvére meg olyan hogy bármennyit eszik nem hizik és h vékony a háta mint egy gyereknek, erre mentunk és előtte ment a lánya( baratom húga) aki 1-2 évvel fiatalabb nálam, és mondta h “Neki is vékony a háta”... Nekem miert nem mondta??? Kövérnek tart? Mar mosta az “S”-es ruhámat is pedig... Valamint nekem is akart venni ruhát és ugyanazt a méretet akarta mint a baratom húgának...
Hűha, kezdj valamit az önbizalomhiányoddal, mert ez beteges. Ezt a túlkombinálást.
2020. aug. 1. 12:49
2/18 anonim válasza:
Azért mondta, mert éppen előtte ment és látta... édes istenem, akkor se lenne semmi, ha kövérnek tartana, de nem hiszem, pláne, ha S-es ruhákaz hordasz.
2020. aug. 1. 12:53
3/18 anonim válasza:
Ahogy az első is mondta, eléggé túlgondolod...
2020. aug. 1. 12:54
4/18 A kérdező kommentje:
Akkor csak túlgondolom? Mert pl a másik fiatalabb húgát sem mondta.. Hülyén jött volna ki nem? Marmint egy csomoszor van olyan h csak a lányokról beszél amúgy, gondolom engem csak nem mer említeni mert hogy ugye nem a lánya vagyok ilyesmi... nem? Mert nem az a legközvetlenebb nő amúgy...
2020. aug. 1. 12:57
5/18 anonim válasza:
Kérdező. Szállj le a témáról. Borzasztóan túlkombinálod. Felejtsd el és próbáld meg megszeretni magadat, mert a történetből látszik az önbizalomhiányod.
2020. aug. 1. 13:00
6/18 anonim válasza:
,, tavaly is adott olyan melltartokat amik meg hasznalatlanok voltak és azt mondta akkor mentek rá mikor 20kg-val kevesebb volt mint most"
Ha azt hinné kövér vagy, nem adta volna neked!
Plusz írod,hogy a barátod húgára mondta, hogy vékony és neked olyan méretű ruhát akart venni, mint akire azt mondta, hogy vékony. Mi a kérdés? :D
2020. aug. 1. 13:09
7/18 anonim válasza:
Jézusom, ne haragudj már, de olyan vagy mint egy 8 éves. Nagyon gáz! Elvileg párkapcsolatban élsz, de tiszta dedó van.
2020. aug. 1. 13:44
8/18 anonim válasza:
Agybaj nagy baj
2020. aug. 1. 13:48
9/18 anonim válasza:
inkább örüljetek. jöhettek hőböeögni meg fikázni a kérdezőt. Erre vártatok titkon.
2020. aug. 1. 14:42
10/18 anonim válasza:
Ennyi erővel mondjuk Angelina Jolie is kövér, elvégre rá sem mondta, hogy nem az...🤦♀️
El kellett volna kezdeni sorolnia az összes vékony családtagot?
Egyébként ha valakinél ezt külön kihangsúlyozzák, az egyáltalán nem biztos, hogy jó, akinek meg akkora a háta, mint egy gyereknek (már ha ez igaz), az vagy nagyon alacsony (de akkor ez nem összehasonlítható egy átlagos emberrel) vagy extrém sovány, ami meg egyáltalán nem követendő példa.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!