Fizessek az anyósnak, hogy ott vagyok nála nagyon gyakran?
Figyelt kérdés
Fél évet vagyunk együtt a barátnőmmel. Az anyóst megkérdeztem, hogy mennyi pénzt adjak bele a háztartásba. Hogy semmit. Anyám mindig azt mondja, hogy adjak bele pénzt 50-100€, hogy ott vagyok ő náluk. Veszek dolgokat ennivalót amire szükségük van.
Tik fizettetek az anyósnak mikor csak együtt jártatok, de mindennap nála voltatok? Mennyi pénzt adjak? Léccives adjatok tanácsot.
Magamat beleszamoltam. 7. Segítek a háztartásban. Mindenben
2020. júl. 22. 10:35
24/33 anonim válasza:
Hatalmas lakás lehet ekkora tömeg emberre.
2020. júl. 22. 10:36
25/33 anonim válasza:
Szerintem se adj pénzt, mert ezzel valahogy olyan hivatalossá teszed a dolgokat, hanem inkább vásároljatok be időnként a csajjal.
De ha te életvitelszerűen ott laksz, ott eszel, onnan viszel szendvicset a munkába, ott mosnak rád, akkor komolyan le kellene ülni és megbeszélni a rád eső költségeket, mert az első nézeteltérésnél a képedre lesz hányva, hogy eltartanak és kihasználod őket.
2020. júl. 22. 10:42
26/33 anonim válasza:
#25 +1
2020. júl. 22. 11:06
27/33 anonim válasza:
Valahogy a kérdés se tiszta. Milyen anyós az akinél ott laksz néha? Anyós a feleséged anyja, normál esetben akkor van anyósod ha megnősültél, ilyen esetben meg nem csak néha ott alszol hanem együtt éltek a feleségeddel. Sztem neked nem anyósod van csak egy 20on éves barátnőd meg az anyukája akinek a nyakán lógtok. Azért nem mindegy
2020. júl. 22. 11:23
28/33 anonim válasza:
Nekem egyértelmű, hogy ott téged még nem tekintenek "vejnek", hanem vendégnek, ezért is mondták, hogy ne fizess semmit.
A lánnyal kapcsolatos saját szándékaid szerint és az ott tartózkodásod intenzitása alapján beszélgess el a lány szüleivel az anyagi kérdésről!
2020. júl. 22. 12:00
29/33 anonim válasza:
Nem fogja elfogadni a pénzt. Viszont ha odafigyelsz, akkor bevásárlás folytán szépen visszatudod csepegtetni a pénzedet. Vagy figyelj oda, hogy mire van szükségük: háztartási gép, ami megkönnyíti a dolgát, ház körüli dolog stb. Légy élelmes..
2020. júl. 22. 12:44
30/33 anonim válasza:
Mi kb fele-fele időt voltunk egymásnál, így nem fizetett senki semmit DE azzal kezdtük hogy megkérdeztük. Ajánld fel, abból baj nem lesz, a többit meg látod majd. Lehet hogy azt várják mikor kérdezed már meg (akár csak az illem miatt is), lehet ha megkérdezed egyből rávágják hogy felejtsd el. Kommunikáció :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!