Fizessek az anyósnak, hogy ott vagyok nála nagyon gyakran?
Fél évet vagyunk együtt a barátnőmmel. Az anyóst megkérdeztem, hogy mennyi pénzt adjak bele a háztartásba. Hogy semmit. Anyám mindig azt mondja, hogy adjak bele pénzt 50-100€, hogy ott vagyok ő náluk. Veszek dolgokat ennivalót amire szükségük van.
Tik fizettetek az anyósnak mikor csak együtt jártatok, de mindennap nála voltatok? Mennyi pénzt adjak? Léccives adjatok tanácsot.
Baromság, hogy mindennek a felét kéne állnod, miért?
Ha hárman vagytok (barátnőd, az anyukája és te), akkor minden költség harmadát, ha négyen, akkor a negyedét és így tovább.
Azok a válaszolók, akik a felezést írják, árulják már el nekem, hogy a kérdező miért "tartana el" még plusz egy-két embert?
Mondjuk ez már 7, téged is belevéve 8, nem?
Egyébként én magamra fizetném a kaját (ez a te igényeidtől függ, hogy mennyi) és a rezsi egy részét, az összeg attól függne, hogy mondjuk hetente 3x mosok csak magamra és mindennap kádban fürdök vagy elég 10 perc zuhany és kevesebb mosás. Ja és természetesen részt vennék a házimunkában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!