Fizessek az anyósnak, hogy ott vagyok nála nagyon gyakran?
Fél évet vagyunk együtt a barátnőmmel. Az anyóst megkérdeztem, hogy mennyi pénzt adjak bele a háztartásba. Hogy semmit. Anyám mindig azt mondja, hogy adjak bele pénzt 50-100€, hogy ott vagyok ő náluk. Veszek dolgokat ennivalót amire szükségük van.
Tik fizettetek az anyósnak mikor csak együtt jártatok, de mindennap nála voltatok? Mennyi pénzt adjak? Léccives adjatok tanácsot.
Ha tényleg minden nap ott vagy, akkor valamivel illene beszállni a költségekbe.
Ha az "anyós" nem akar pénzt, akkor a barátnöddel menjetek el nagybevásárolni (ö tudja, hogy mit szoktak általában venni, meg esetleg mi az, amit vennének, de drágállják) és így segíts be.
Ember, miert nem valaszolsz a kerdesre?
Hany napot toltessz ott? Minden nap ott vagy? Akkor ne 50 euroval szurd ki a szemuket!
Havi 2-szer, ha ott vagy? Akkor csak le akarnak gombolni
“ amióta a koronavírusos időszak van mindig a barátnőmnél alszom. ”
Ergo felig mar odakoltoztel? Minden este ott alszol? Es meg szolni kell , hogy esetleg ohajtanal e beleadni valamit a koltsegekbe? 😩
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!