Hogy értessem meg a párommal, hogy Anyósomék kihasználják? Egyszerűbb lenne ha inkább hagynám a dolgokat?
Párommal lassan 1 éve vagyunk együtt. Tudni kell róla, hogy egy nagyon családcentrikus ember, aki mindenki kedvében akar járni. Ez többek közt annak köszönhető, hogy gyerekkorában szétesett a család, anyukának szinte rögtön jött a gyerek a szeretőétől akivel csalta a férjét, apukának is van azóta egy másik fia, aki 4 évvel fiatalabb páromtól. Szóval anyós és após is új családot alapított, és ezalatt a majdnem 1 év alatt csak azt látom, hogy mindkét szülőnek a második gyerek A GYEREK. Anyósom rengeteg cseszteti páromat, hogy kövér (amit a depressziója alatt szedett fel, amit a szülők szintén nem vettek észre) majd mikor életmódot váltottuk és étrendet, azóta anyóstól megy a hiszti hogy mi azt hogy gondoljuk hogy válogatunk meg időponthoz van kötve az étkezés. Hetente 2 alkalommal vacsorázunk anyósnál olyankor párom testvére és párja is ott van akik semmibe nem segítenek be, míg mi kint segítünk a kaját megcsinálni, terítünk utána rendszerint elmosogatunk. Múltkor úgy mentünk el hogy otthagytuk a mosogatnivalót amit valami számomra érthetetlen módon mindig felemlegetnek. A tesójáéknak persze soha semmit nem kell, ha szóbahozom akkor leintenek, hogy ezzel ne foglalkozzak. A karantén alatt mikor párom elvesztette a munkahelyét, még lelett cseszve az anyja által... Após mindenben kötekedik vele, az volt most az új ötlet, hogy adjuk oda a 3 milliós megtakarításunkat párom testvérének hogy vehessen lakást, majd visszaadja ha mi ott tartunk 3-4 év múlva, hogy lakást akarunk venni, meg lepasszolná hozzánk "gyerek" háziállatát,mert a fiának már nem kell a kutya, és csak akadályozná az utazásban meg. Én megmondtam hogy a gyerek 21 övé a kutya, vállalja a felelősséget és a megtakarítás a mienk. A szülei érezhetően nem szeretnek engem sokszor emlegetik párom exét mikor ott vagyok a társaságban. Igazából látom, hogy párom szenved meg akar felelni nekik azt akarja szeressék. Sokszor leültem vele beszélni erről, de elgondolkodni sem gondolkodik el... Mit tehetnék?
22L 25F
Hijj a párod egy puhapöts.
Minek mész anyóshoz, ha piszkál és megaláz? Jól esik vagy miért járkálsz oda heti kétszer??
Komolyan mondom ne idegesíts már fel! Miért akarsz egy ilyen gonosz anyósnak megfelelni a megjelenéseddel? Nem veszed észre, hogy élő céltáblának és lábtörlőnek használ??
Nagyon gyorsan zokkents ki a párod ebből a homályból, mert fogsz te még sírni miatta, az tuti biztos!
"adjuk oda a 3 milliós megtakarításunkat párom testvérének hogy vehessen lakást"
Én nem mennék bele. Soha nem adják vissza. Max havi részlettel, néha fizetnék, de azzal kitörölheted. Amúgyis, miért ti adjatok milliókat? Adjanak a szüleik.
Vagy várjanak a ház vásárlással és spóroljanak maguknak.
Nem nekik spóroltátok össze ezt a pénzt..
Ha meg nem tudnak spórolni (nyilván akkor visszaadni se), CSOKozzanak. Menjenek albérletbe. Oldják meg maguk, ne a ti pénzetekből.
Ha ragaszkodnak hozzá akkor én inkább szakítanék és vinném a pénz felét. (Közös megrakarítás, gondolom akkor a te pénzed is benne van.)
Biztos nem adnám oda. Már a kérés is vérlázító.
"lepasszolná hozzánk "gyerek" háziállatát"
"már nem kell a kutya, és csak akadályozná az utazásban"
21 évesen már nem gyerek. Ha annyit utazgat, akkor meg inkább maradjon a s3ggén és ő is tud félretenni.
Mi lesz ha gyereke lesz, azt is lepasszolja mert útban lesz? Attól se fog tudni utazni.
Ha esetleg van nektek állatotok, dobjátok ki azt az ő kutyája miatt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!