Miért titkolozik ?
24N vagyok,párom 30 F
2 éve vagyunk együtt
Anyósról van szó
Ha valami nem tetszik neki a fiával beszéli meg a dolgokat és arra kéri,hogy ezek maradjanak kettőjük között,és nekem ne szóljon róla.
Tegnap a párommal volt egy nagy vitám és a vita hevében a párom elmondott mindent,hogy miket beszél az anyjával
Kérdeztem,hogy miért kell hazudni,titkolozni ?
Én őszinte vagyok anyóshoz,ha nekem van probléma anyóssal általában finoman közlöm vele,hogy szeretném ha a későbbiekben hanyagolnánk ezt és ezt. Megérti és elfogadja
De anyós miért fél beszélni ha velem van problémája miért a fiával
Nem tudom a tegnapi vita után kavarognak bennem az érzelmek
Hogyan bízzak meg a páromban ezek után ?
Úgy érzem magam mint amit becsaptak, át vertek
Ígérte,hogy innentől mindent elmondunk egymásnak,de tényleg nem tudom,hogy komolyan gondolja
A kérdésem az lenne,hogy más is titkolozik a párja elől, azért mert az anyja megkéri vagy elmondjátok ettől függetlenül
Hogy tudnék hízni benne újra
Szerintem picit túlaggódod ezt. Vannak titkok egymás előtt is, ez így természetes. Amíg nem olyan dolgokat titkol el, ami közvetlenül neked ártó, addig nincs ok a panaszra.
Most az meg, hogy ő ezt mondta meg azt, és ezt kettőjük között marad a világ legtermészetesebb dolga. Én sem szeretem, ha más elmondaná, ha valakivel beszéltem valamit, mert az a kettőnk dolga.
Az anyósnak meg mond el határozottan, hogy ne ugrasszon titeket össze.
Én anyós vagyok és ha bármit - akár problémát is - meg kell beszélni az időjáráson kívül, azt a menyemmel beszélem meg, mert a fiam vagy elfelejti, vagy olyan a stílusa, hogy kinyílik az ember zsebében a bicska.
De a menyem ugyanezt teszi, felhív és azt mondja "Tőled szeretném hallani, hogy hogy van ez vagy az, mert tudod az XY milyen "szétszórt" és csak lesz a félreértés"
És ez 20 éve így van nálunk, soha még nem volt veszekedés, vagy hogy utálnánk egymást, családként funkcionálunk.
Mi az hogy feltárod a titkod
Jobban leírom hogy megértsétek
Múlt hét Kedden véletlenül anyósnak küldtem el valamit a messengeren,amit nem neki szántam hanem a barátnőmnek mert a pasija nem akarja elengedni mert egy idióta
Véletlenül figyelmetlenségből anyósnak ment el az üzenet, amit magára vett és elkezdett pufoggni a fiának,hogy milyen rossz vagyok miket küldözgetek neki,és hogy ez maradjon kettőjük között.
Ez tegnap derült ki úgy,hogy a vita hevében a paromnak kicsúszott a száján
Engem az háborít fel,hogy anyós miért nem tudd velem beszélni
Miért a fiára zuditja ezeket ha velem van a baja
Itt rólam van szó
Még szép hogy mondja el
Kérdézem én
Te hagyod,hogy az anyós a hátad mögött a fiával rólad susmorogjon ?
Lehet titkaik
De ami engem érint azt igen szeretnék róla tudni
Tehát gyakorlatilag te küldtél neki egy sértést tévedésből, amit ő zokon vett.
Sérelmezed, hogy a fiának kesergett ezen, nem neked.
Hát ne haragudj, de honnan kellett volna kiszopnia, hogy nem neki szól?
Nem az lett volna a korrekt és a lényegesen egyszerűbb, hogy TE felhívod és azt mondod neki:
"Bocsánat Bözsi néni, véletlenül magának ment el egy üzenet, amit a Jucinak szántam, nehogy figyelembe vegye!"
És kész, ennyi lett volna!
De nem, te még most is az anyóst hibáztatod és ő a hülye, meg az ilyen-olyan, holott te hibáztál, többszörösen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!