Mi az oka annak, hogy egy férfi akivel már több éve levelezel még mindig titkolózik előtted?
Nem mondja meg a teljes nevét azt sem hogy hány éves és hogy hol dolgozik egyszóval semmit!
De az állítja szeret velem beszélgetni és kedvel és mindig azt mondja hogy majd elmondja.
Még nem találkoztam vele, én szeretnék vele elmondása szerint Ő is szeretne velem de még nem találkoztunk mert mindig vannak kifogások h dolgozik...és nem tud eljönni a munkahelyéről.
Sok mindenről, van sok közös témánk, igen erre már én is gondoltam hogy biztosan van neki felesége vagy komolyabb barátnője de hát akkor meg minek ír? mikor rákérdeztem azt mondta h még keresi az igazit.
Szval nem tudom mit higgyek.
Lehet rondának érzi magát vagy beteg és nem szeretné, hogy kiábrándulj belőle vagy elfordulj tőle.
Én akkor voltam így amikor egy kövér férfival leveleztem. Neki is könyörögni kellett mire találkoztunk.
Teljes nevét lehet azért nem adja meg mert akkor le tudod ellenőrizni ha fenntvan valamilyen közösségi portálom.Az is lehet hogy nagyon csúnya és ezért nem akarja felfedni magát,ere utalhat az is hogy a személyes talikat kerüli.
Vagy tényleg családja van,de akkor nem értem miért jó neki levelezgetni valakivel.
Mi az oka annak, hogy nem tudsz helyesen fogalmazni és rám akarod tenni a saját problémáidat? Nem én levelezek, hanem te - én nem vagyok azonos veled!
1. Családja van, felesége, gyerekei, és halálra unja magát közben, te vagy neki a mézesmadzag és a kikapcsolódás.
2. Szocio-vagy pszichopata.
Te mit akarsz egy ilyen pasitól? (Azon felül, hogy az áldozata lettél.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!