Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mi lehet a baja anyósomnak?

Mi lehet a baja anyósomnak?

Figyelt kérdés
Anyósom 60 éves, dolgozó, egyedülálló nő, mellettünk lakik. Kb két éve kezdődtek a problémák. A lakását nem takarítja, max havonta kétszer felseper, heti egyszer elmosogat, nem mos fel, nem törölget, ha valamit kiönt ott hagyja. Az ágyneműi szétvannak égetve cigivel. Heti egyszer fürdik maximum, a wct nem húzza le maga után. A csekkeit nem fizeti, minden a kikötés szélén áll. Össze vissza hazudozik, valótlanságokat állít. Minden ok nélkül megsértődik ránk, ha ott vagyunk dugdossa a leveleit, cuccait előlünk. Pénze fizetés után másfél héttel már nincs, nem tudjuk hova teszi, de kajára sem jut neki.

2020. jún. 26. 14:35
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
38%

Siman ehet igenytelenseg. Sok ember ahogy oregszik es ahogy farad nagyon igenytelen tud lenni. Csak nem mindegy hogy valaki 90 evesen felvakon nem tud szepen mosogatni e mar sose porszivozik csak morzsatalicskazik, mert nincs ereje vagy 60 evesen.

Ha napi egy felest bevall, de kozben kiegeti az agynemut (azaz csikkel a kezeben beajul) vagy nem huzza le a vecet, akkor ott van tobb feles is. Lehet zugivo es maga elott se vallana be. Egyik rokonom vizesuvegekben tarota a paleszt meg regi "ajandekba kapott szines piasuvegekben", azt hitte mindenki azok bontatlanok aztan egy nagytakaritasnal kiderult reg uresek es a helyukben mar hazi palesz van....vicces de a csaladnak nem volt az. Az en alkesz nagybatyam is mindig azt mondta aaa csak egy feles es egy doboz sor, ami ha vele toltotted a napot akkor ez csak reggeli adag volt.

Persze lehet egy feles is kiuti munka utan este, csak akkor azt se kene.

Masik: gyogyszert nem szed? Fajdalomcsillapitot, magas vernyomasra valamit vagy xanax vagy valami konnyedebb altatot, ami alkohollal mar ugy viselkedik mint egy jo kis drog? Mert az is jol magyarazna ezt a fajta igenytelenseget. Fuvezo haverjaim voltak ilyenek akik nagyjabol minden nap fuveztek, speedeztek. Pfuj.

2020. jún. 26. 16:35
 12/18 A kérdező kommentje:
Magas várnyomásra szed valamit, illetve vérhigítót amiről én tudok.
2020. jún. 26. 16:40
 13/18 A kérdező kommentje:
Bocsánat, vérnyomásra akart lenni.
2020. jún. 26. 16:43
 14/18 anonim ***** válasza:
89%
Egyértelműen pszichiátriai beteg. Ha nem hajlandó orvoshoz menni, akkor felejtős. A betegséget nem tudjátok megoldani.
2020. jún. 26. 19:25
 15/18 anonim ***** válasza:
62%

Hasonló anyóshoz van nekem is szerencsém. Már mindenét elárverezték, közel 20 millás tartozása van, bankkártyái befagyaszta, stb. A lakása retkes, nem mos, 10 éve főzött utoljára.

(Sajnos ?) kutya baja, pusztán ennyire igénytelen. Mellesleg ő elvált, szingli.

2020. jún. 27. 00:18
 16/18 anonim ***** válasza:
70%
Dehogy kutya baja, 15-ös, csak te utálod, és azért mondod. Egy egészséges emberhez hozzátartozik az önellátás képessége. Ez nem igénytelenség, hanem pszichés betegség, jó eséllyel depresszió.
2020. jún. 27. 01:04
 17/18 anonim ***** válasza:
13%
játékfüggés? a pénz eltűnése miatt gondolom
2020. jún. 28. 07:58
 18/18 A kérdező kommentje:
Már teljesen kibuktam. Egér, hangyák vannak nála. Átmentünk, kitakarítottunk. 3 perc nem telt el és végigszaladt mocskos cipővel, a kávéját kiöntötte és úgy hagyta. Neki estem hogy mit gondol minden nap ide fogok járni takarítani utána a kisgyerek mellől, erre az volt a válasza hogy nem jövök minden nap takarítani. Mondtam a magamét, aztán hagytam is, mert sztem egy óvódás jobban felfogja amit mondunk neki, mint ő. Megint kölcsönkéregetett, azt hazudta a rokonának hogy csekkre kell, de persze azt nem fizette be. Buszra pénzt a szomszádtól kért, szóval még le is járat minket. Talán a háziorvostól megpróbálunk beutalót kérni, hátha rátudjuk venni hogy elmenjen, de sztem esélytelen. A továbbiakban majd lesz vele valami.
2020. jún. 29. 16:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!