Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyósként nektek mi esne...

Anyósként nektek mi esne rosszabbul, ha kihagynak a döntésből vagy ha túl messzire költöznek?

Figyelt kérdés
Fiamék most vettek házat. Nekem kellett meggyőzni őket erről mert albérletben laktak és nem akartam hogy más élősködjön rajtuk, de végül hallgatták rám és elkezdtek saját házat keresni. Egy ideig mutogattak képeket, hogy miket néztek meg, de egyik se tetszett nekik, mert túl lepukkant. Most végre találtak egyet, a héten kötik a szerződést, de még csak most szóltak. Se képeket nem mutattak, se a véleményemet nem kérték ki, mint a korábbiaknál. És ráadásul egy óra távolságra költöztek, így biztosan nem fognak minden héten jönni, mint eddig a szomszéd településről. Olyan jó volt látni őket, legalább egy délután erejéig, többet is jöhettek volna. De úgy látszik ők ebből nem kérnek. Már nem is kellék nekik. Felesleges konc vagyok a nyakukon és ez rosszul esik. Teljesen kihagynak, kizárnak az életükből.
2020. jún. 16. 10:14
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

:D:D:D

2020. jún. 16. 12:54
 22/25 anonim ***** válasza:
69%

Csak tudnám mi van a gyerekükről leválni képtelen felnőtt emberekkel.. 🤔 Iszonyat gáz.

Alakíts ki saját életet, foglald le magad, és hagyd a felnőtt gyereked élni! Neked 0 közöd a döntésükhőz, beleszólásod 0 még csak tanácsot se akarj adni.. Ne akard más életét élni de a sajátodat se akard másra erőltetni.

Én nem lennék a kedvenc menyed mert én nem akarnék minden nyamvadt hétvégén nálad ücsörögni és hallgatni a nagy semmit, a sipánkodást a kioktatást a 20 meg 30 évvel ezelőtti dolgokról. Se az állandó "jót akarok fogadd el a tanácsom" ami nem tanács hanem a saját akarat ráerőltetése a másikra. Anyám detto ilyen.. Én mindig meghúzom a vonalat és rövidre zárom a csevegést mikor nem ért a szóból.

Az meg van, hogy esetleg nekik is lenne igényük pihenni,egymásra, esetleg kirándulni,barátokkal lenni?

2020. jún. 16. 16:53
 23/25 anonim ***** válasza:
100%
Csak mert valamiben nem kérdezik a véleményed, az még nem azt jelenti, hogy nem kellesz. Viszont hagyd őket élni, ne akarj beleszólni semmibe. Arra általában allergiásak az emberek. Ha segítség kell, úgyis szólnak.
2020. jún. 17. 08:51
 24/25 anonim ***** válasza:
100%
Egyik sem esne rosszul. A gyerekeink nem a tulajdonunk, tudni kell elengedni őket. Felnőtt emberek, nem kötelesek kikérni semmiben a véleményed, önálló életük van, önálló döntésekkel. Ha külföldre akartak volna költözni, az is szívük joga.
2020. jún. 18. 10:47
 25/25 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy én sem szeretnék minden hétvégén anyósnál lenni. Megvan a saját életem, és a saját dolgom, köszönöm. A párom ettől függetlenül akkor megy, amikor akar. A véleményére meg egyáltalán nem vagyok kíváncsi semmiben. Én sem formálok véleményt az ő dolgairól.
2020. jún. 18. 10:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!