Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Miért akarja a barátnőm apja...

Miért akarja a barátnőm apja a kocsimat vezetni a tudtom nélkül (a lánya adja oda neki a volánt)?

Figyelt kérdés

Most tudtam meg, hogy amikor a barátnőm kölcsönkéri az autómat, hogy meglátogassa a szüleit, akkor ha bárhova mennek, az apjának adja oda a kocsit hogy ő vezessen. Úgy mennek bevásárolni, stb. Falusi emberek, nekik egy 18 éves Fiatjuk van, ez meg egy 3 éves Mercedes, biztos nagyon menő lehet vezetni. Teljesen véletlenül tudtam meg a dolgot, több ismerős elött feljött a dolog egy közös vacsorán és akkor mondták hárman is, hogy többször látták az “apóst” vezetni az autómat. Mire jó ez? Főleg hogy tudja mindenki, hogy a kemény munka árán vett autóm vezetését nem adom át senkinek! Ő is tudja! A barátnőm is hosszú hónapok alatt könyörögte ki, most a korona miatt gondoltam úgy hogy menjen inkább autóval mint máshogy. Miért fogadja el az apja egyáltalán a lehetőséget titokban? Mert elöttem aztán nem mondják. Így élvezkedik? És ha összetöri pl akkor mi lesz, ki lesz a felelős? Miért ekkora takonygerincű, hogy sunyít és ferdít előttem?

Rákérdeztem a barátnőmnél, de azzal jött hogy egyszer az utca végéig engedte meg neki, ami nem igaz.

Hogyan lehetne megmondani neki a dolgot? A kocsit odaadni többet nem fogom.

2020. jún. 6. 08:06
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
64%

"Nálam ez nem szokás, nem szeretem az ilyesmit és kikérem magamnak hogy a cuccaimat ilyenre használja valaki jogtalanul!"

Ne hőbörögj már...látod, milyen szánalmasan viselkedik az "apósod", hogy a kis nyikhaj "veje" kocsijával menőzik, aki 3 év munkával összehozott egy olyat, ami neki évtizedek alatt se jött össze. Ha ennyire ki vagy rajta akadva, meg erre izgulsz, akkor legközelebb alázd le midenki előtt, hogy nem érzi-e nevetségesnek magát ettől és attól...Óvodások vagytok mindketten, legközelebb meg majd a hazudós, megbízhatatlan csajodnak se adod oda a kocsidat, menjen csak busszal, túléli, ahogy sokan mások is.

2020. jún. 8. 10:38
 22/27 anonim ***** válasza:
100%

A baràtnőd a ludas.

Neki adtad oda az autódat.Nem hogy nem is szólt róla de konkrétan a szemedbe hazudott.

Nekem épp elég lenne h elgondolkodjak pár dolgon.

Jogos az a pont is,hogy legkozelebb menjen busszal vagy apuci menjen el érte,vagy old meg te.

Hosszú évekig dolgoztam én is,sok lemondás árán azért h olyan autom legyen amire vágyom,nincs olyan szuloi hàttér h bármiben is segitsenek

Egyszer vitte el apum próbakörre az autómat,nem beszélve arról h 70es táblánál 120al megtolta majd gondolta elengedi a kormányt h mennyire rángat 120 nál az autó.

Az én apám élvezi az ilyen dolgokat,de szórakozzon a saját autójával és a saját életèvel,megmondtam h többet nem vezetheti.

Lelehet pontozni,de ez van.

Nem ismerjük milyen az após,abban a helyzetben ismerve milyen.

Apósom vezette még egyszer az autót,akinek 40 éve jogsija van.

Szerencsére ugy voltam vele h megyek én is,de ő akar vezetni.

Rendben,nem szivesen de oké legyen.

Elindulunk(dizeles auto),már ràntotta neki a 2 est,tyüü mondom akkor ezt nem igy kéne.Csak ugy karistoltak a fogas kerekek.

Nah neki se többet.Szóval elértem azt ha csak nagyon muszály akkor vezeti más az autót,de az h valaki szórakozásból,menjünk más autójával,nah azt nem.Ha van valakinek autója jàrjon azzal. Más esetben ha sürgős nem szivesen de odaadom persze engdélyemmel és a tudtommal.

2020. jún. 8. 10:59
 23/27 anonim ***** válasza:
100%

A barátnőd a gázos, meg az apja is, de leginkább a barátnőd.

Ígérget, meg minden, aztán meg nem tartja be. Kijátszott a hátad mögött.

Szerintem gondolkodj el rajta, hogy mennyire lehet megbízni benne a jövőt illetően. (szerintem semennyire, de döntsd el te) Ez a nő, ha esetleg a feleséget lesz, nagyon sokat meg fog engedni magának, és nagyon sokszor fog hülyének nézni.

Ha már barátnőként sem tartja tiszteletben a kérésed, ez csak rosszabb lesz...

2020. jún. 8. 12:41
 24/27 anonim ***** válasza:
84%

Mindannyian gázok vagytok.

Dobd ki a csajt, vedd el a kocsidat.

2020. jún. 8. 13:15
 25/27 anonim ***** válasza:
33%

:D

Még ha tudtad volna előre, és oda se adod, de így utólag vergődni, még ha igazad is van, de ilyen stílusban. Nevetséges. Másnak is van értékes cucca sok munkáért, de nem biztos, hogy ilyen szarrágó, és képes ember maradni. Attól még baromi gáz a csajod is meg az apja is, de te potn beillessz közéjük.

2020. jún. 8. 13:20
 26/27 anonim ***** válasza:
63%
szakíts a haszonleső csajoddal szerintem
2020. jún. 8. 14:23
 27/27 anonim ***** válasza:
100%

Mert menőzik, és a lánya alatta áll, ciki lenne ha a haverok előtt ha a lány fuvarozná.

Falusi felfogás.. Meg attól, hogy neki nincs rá pénze, tuti úgy van vele hogy ő megérdemli.

Én nem adnám oda többet.

2020. jún. 10. 20:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!