Miért akarja a barátnőm apja a kocsimat vezetni a tudtom nélkül (a lánya adja oda neki a volánt)?
Most tudtam meg, hogy amikor a barátnőm kölcsönkéri az autómat, hogy meglátogassa a szüleit, akkor ha bárhova mennek, az apjának adja oda a kocsit hogy ő vezessen. Úgy mennek bevásárolni, stb. Falusi emberek, nekik egy 18 éves Fiatjuk van, ez meg egy 3 éves Mercedes, biztos nagyon menő lehet vezetni. Teljesen véletlenül tudtam meg a dolgot, több ismerős elött feljött a dolog egy közös vacsorán és akkor mondták hárman is, hogy többször látták az “apóst” vezetni az autómat. Mire jó ez? Főleg hogy tudja mindenki, hogy a kemény munka árán vett autóm vezetését nem adom át senkinek! Ő is tudja! A barátnőm is hosszú hónapok alatt könyörögte ki, most a korona miatt gondoltam úgy hogy menjen inkább autóval mint máshogy. Miért fogadja el az apja egyáltalán a lehetőséget titokban? Mert elöttem aztán nem mondják. Így élvezkedik? És ha összetöri pl akkor mi lesz, ki lesz a felelős? Miért ekkora takonygerincű, hogy sunyít és ferdít előttem?
Rákérdeztem a barátnőmnél, de azzal jött hogy egyszer az utca végéig engedte meg neki, ami nem igaz.
Hogyan lehetne megmondani neki a dolgot? A kocsit odaadni többet nem fogom.
Az én férjem mindenkinek odaadta az igaz nem 3 éves BMW-t, de ha annyi lett volna is odaadta volna... Apámnak is kínálgatta, de apám nem akarta vezetni. Az anyja simán elhasználta mintha az övé lenne. Odaadta a kollégájának hogy menjen haza vele, majd visszahozza másnap mert nem volt busza.
Félsz, hogy az apja nem tud vezetni? Ha a barátnőd töri össze is össze lesz törve...
Igazad van, bár a stilusod hagy némi kívánnivalót maga után... finomíthatnál rajta egy kicsit. De mindegy.
Sajnos a baratnőd egy olyan ember aki nem becsüli meg amit kölcsön kapott. Nem az övé de azért tovább adja. Apja lánya.
Nekem alap hogy nem adom oda másnak ami nem az enyém de nekik nem. Vagy az is lehet hogy a barátnőd már a sajátjának érzi az autót, és azért adta tovább. (közös vagyonnak tartja)
Egyáltalán nem kellett volna odaadnod.
Ahogy Szabolcsban mondják: Autót, nőt meg még valamit nem adunk kölcsön.
Csak ha baleset lesz nèz a kérdezö mint borjù az ùjkapura!
A biztositò szeret szemétkedni ha nem a tulaj vezette az autòt.
Sose lehet tudni.
Én a baràtom autòjával voltam amikor belém jöttek hàtulròl,rendörség is volt.
Feljegyezték h én vezettem az autòt,mikor a biztositohoz került a dolog elég kemény menet volt h fizessenek,bele kötöttek abba hogy màs vezette az autòt.
Ez màr 10 ève volt igaz.
Figyu sose lehet tudni semmit.
2 alap dolog ha beleülök màs autòjàba tud ròla.
A kétdezönek azért probléma mert gondolom a magàm utakra használtàk az autòt.
A sògorom is elkérte egy hétvégére az autònkat mert azon van vonòhorog.Elvileg 50 kmt megy vele.
Mikor 2 nap mulva visszakapta a férjem làtta h 700 km lett belerakva.
Valahova elmentek kirándulni,nem a sajàt kocsijukkal hanem azzal.
Én is ideges voltam àlljon meg a menet
Ha van valaki autója használja azt,vagy szòljon ròla
Én tisztelem annyira a páromat és a leendő aposomat, hogy nem taho módjára beszélek róluk. Az én ajtom sőt kapaszkodj meg az autóm is mindig nyitva áll előttük. Hozzateszem, hogy az enyém is drága. És bizony volt olyan amikor a párom volt vele, hogy beleült és elment. Semmi se történt. Amikor mondta annyit mondtam hogy jól tette.
Viszont cserébe ugyan ezt kapom tőlük vissza...
"Nálam ez nem szokás, nem szeretem az ilyesmit és kikérem magamnak hogy a cuccaimat ilyenre használja valaki jogtalanul!"
Változatlanul ritka bunkó stílusod van!
Ettől függetlenül ne itt hisztizz, hanem mond meg apósjelöltnek -legfeljebb utána nem lesz apósod-, hogy mi a véleményed!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!