Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Miért akarja a barátnőm apja...

Miért akarja a barátnőm apja a kocsimat vezetni a tudtom nélkül (a lánya adja oda neki a volánt)?

Figyelt kérdés

Most tudtam meg, hogy amikor a barátnőm kölcsönkéri az autómat, hogy meglátogassa a szüleit, akkor ha bárhova mennek, az apjának adja oda a kocsit hogy ő vezessen. Úgy mennek bevásárolni, stb. Falusi emberek, nekik egy 18 éves Fiatjuk van, ez meg egy 3 éves Mercedes, biztos nagyon menő lehet vezetni. Teljesen véletlenül tudtam meg a dolgot, több ismerős elött feljött a dolog egy közös vacsorán és akkor mondták hárman is, hogy többször látták az “apóst” vezetni az autómat. Mire jó ez? Főleg hogy tudja mindenki, hogy a kemény munka árán vett autóm vezetését nem adom át senkinek! Ő is tudja! A barátnőm is hosszú hónapok alatt könyörögte ki, most a korona miatt gondoltam úgy hogy menjen inkább autóval mint máshogy. Miért fogadja el az apja egyáltalán a lehetőséget titokban? Mert elöttem aztán nem mondják. Így élvezkedik? És ha összetöri pl akkor mi lesz, ki lesz a felelős? Miért ekkora takonygerincű, hogy sunyít és ferdít előttem?

Rákérdeztem a barátnőmnél, de azzal jött hogy egyszer az utca végéig engedte meg neki, ami nem igaz.

Hogyan lehetne megmondani neki a dolgot? A kocsit odaadni többet nem fogom.

2020. jún. 6. 08:06
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
77%
Falun megszólnák gondolom, ha a lánya vezetné az autót, na meg nehogy jobb kocsival legyen a lány, mint apuka. Másra nem tudok gondolni. Minden esetre elég gáz.
2020. jún. 6. 08:15
 2/27 anonim ***** válasza:
92%

Miért? Mert ő is csak egy opportunista, mint a barátnőd: jobb abban furikázni és az üzemanyag is onnan fogy, ha azzal mennek, nem a 18 éves fiattal, meg tömegközlekedéssel. Persze, após soha nem fogja a szemedbe mondani, hogy irigyel, és szívesebben villog a te járgányoddal, mint a sajátjával, azt viszont nem értem, hogy a barátnőd miért hazudik a szemedbe, mikor több helyről származó infód van az állításai ellen.

Egyébként meg: ha nem akarod, hogy már élvezkedjen a kocsidban, akkor ne add oda másnak, ennyire egyszerű. A barátnőd meg menjen az őseihez azzal, ami neki van: buszjeggyel. Nem hal bele, kötelező a maszk, húzzon kesztyűt és ne nyalogassa a belső teret. Ha boltba bejárkál, akkor a buszra is felmehet...

2020. jún. 6. 08:20
 3/27 anonim ***** válasza:
67%
Az én esetem (igaz, előre egyeztetve volt): Kölcsön autóval mentem a szüleimhez, ott apu vezetett, mert sokkal biztonságosabb volt így (engem nagyon zavart abban az időben, ha át kellett ülni másik autóba). Haza természetesen én vezettem.
2020. jún. 6. 08:37
 4/27 anonim ***** válasza:
92%

"Hogyan lehetne megmondani neki a dolgot? A kocsit odaadni többet nem fogom."

Szerintem ezzel meg is oldod a problémát, nincs mit megmonadanod nekik.

2020. jún. 6. 08:43
 5/27 anonim ***** válasza:
33%

Ha együtt ment az apjával, nem mindegy ki vezet? Nem az autót adta oda, csak a vezető ülést.

Én akkor háborodnék fel, ha a barátnőd nem ült volna az autóban.

Én is jobban szeretek az anyósülésen relaxálni, amíg más vezet. 😂

Lehet azért nem merte bevallani, mert mérgesen kérdezted?

Én sem gondolnám, hogy nagy baj, ha nem én, hanem az apám vezet.

Barátaidat sem értem, mi közük van hozzá.

Megoldás: lefektetitek a szabályokat. Megmondod, hogy nem szeretnéd, hogy más vezesse rajtad (rajtatok) kívül.

2020. jún. 6. 08:53
 6/27 anonim ***** válasza:
80%
Kemény munka árán telik 3 éves kocsira, akkor oda tudsz állni após elé és ezt a szemébe mondani.. Nem pedig egy noname oldalon a háta mögött picsogni.
2020. jún. 6. 09:22
 7/27 qkker1 ***** válasza:
39%
Attól függetlenül, hogy igazad van, ritka nagy beképzelt tahó vagy!
2020. jún. 6. 09:42
 8/27 anonim válasza:
97%
Gratulálok a munkád gyümölcséhez, abból megítélve hogy apóséknak milyen kocsira futotta úgy gondolom nagy élmény neki vezetni a te szép autódat csak lehet nem merné be vallani a csaj meg lehet így próbál örömet szerezni az apjának. Ha téged ez ennyire zavar (bár jogosan félted az autódat) ne add oda még a barátnődnek sem, mivel após pajtás nem véletlen sunnyogja el ha a barátnőd is hazudik akkor meg van honnan fúj a szél.
2020. jún. 6. 09:50
 9/27 anonim ***** válasza:
72%

"Így élvezkedik" "Miért ekkora takonygerincű" Azért nem mondták el mert ilyen lekezelő vagy és így beszélsz a hátuk mögött. Felnőtt emberként egy ilyen kérdésben kérsz tanácsot vadidegenektől?

"Hogyan lehetne megmondani neki a dolgot? A kocsit odaadni többet nem fogom" A második kérdésedet meg is válaszoltad magadnak. Nincs szükség rá hogy megmond, egyszerű én ne add oda a barátnődnek az autót amit ő is ugyanúgy összetörhet.

2020. jún. 6. 09:52
 10/27 anonim ***** válasza:
67%
De egy gusztustalan a stílusod. Féltsed akkor, legyél irigy. Az ilyeneket nem szeretik, de hát a te dolgod. Ha meg összetöri, akkor kb. mindegy, hogy a csajod vagy az apja töri össze. Nem te fogod kifizetni, hanem ők. Már inkább csak kitalálsz minden hülyeséget, csak idegelhesd magad rajta, mert mittomén, valószínűleg bunkó volt veled egyszer após, oszt jól esik gciskedni. Na, de ennyi vagy, ilyen ember.
2020. jún. 6. 11:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!