Mennyi idő után békülnétek ilyen szituációban?
Szerintem bízd a párodra hogy mikor szeretne újra találkozni velük.
Persze lehet az is hogy te nem találkozol velük de az nekik is egy újabb ok hogy téged ócsároljanak meg lehet hogy a párodnak sem esne jól. Szerintem ha pl havonta - 2havonta 1x találkoztok azt azért ki lehet bírni akármennyire nem szereted őket, de ez csak az én véleményem.
Szerintem nyugodtan megmondhatod a parodnak, hogy hogy érzel őszintén. Miért ne? Min lepődne meg? Mi fájna neki: az, hogy te így érzel, vagy az, hogy a szülei ennyire megbantottak?
A legjobb amúgy az lenne, ha nem tudnának megbántani, mert nem vennéd magadra, amit mondanak: úgysem igaz, nem?
Ahogy ők sem félnek mondani és csinálni, amit, úgy neked sem kellene félned. Majd túlélik. Ha meg már azt érzed, hogy nem tudnak benned kárt tenni, akkor akar el is mehetsz hozzájuk.
Én semmikor nem "békülnék", mármint nem is tartanám a haragot, de azt nem értem miért kéne nekem ezekkel jópofizni. Szökőévente el lehet egymást viselni ha valami nagy esemény van (pl. valaki esküvője, hasonlók), de az biztos hogy nem mászkálnék hozzájuk ezek után, meg semmi ilyesmi.
A páromat nem "tiltanám", mindenesetre érdekesnek tartanám ezt. Ha az én családom beszélne így a páromról, én azért rövid távon leállítanám őket.
Azta de szerencsés vagy hogy párod így kiállt melletted!
Elhiszem, hogy jó volt velük most egy ideig nem találkozni. Remélhetőleg tanultak az esetből.
Haragudni semmiképp sem érdemes sokáig. Szerintem te annyit menj amennyit muszáj, és azért érezzék hol a határ. Amit szerintem most sikerült felállítani. :)
Én többet jó ideig nem mennék oda, a későbbiekben is csak a nagy ünnepeken pl.: Karácsony, húsvét.
A párom mehet amikor csak szeretne, hiszen a szülei és ha a jövőben lesz gyerekünk őt is viheti, hogy lássák, de a saját otthonomban nem lennék rájuk kíváncsi.
Eljön majd az idő, ha el kell jönnie. Hú, most ez nagyon bölcs lett. :D
A lényeg,hogy siettetni nem lehet ilyen dolgokat, meg kell érnie ezeknek mindenkiben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!