Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » A férjem nem jön ki jól az...

A férjem nem jön ki jól az anyóssal. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés

Az elején még egész jól megvoltak,bár már akkoris jelezte felém az akkor még csak ismerkedös fázisban a pasim,hogy anyám kicsit hisztis p..Mivel ismerem anyámat,nem cáfoltam rá,hisz igaza volt.De sajnos egyre jobban elfajult a helyzet.

Nagy veszekedések,majd kisebb szünet telt el, nem találkoztak egy ideig,majd ujra,és előbb utóbb összevesztek,ez megy már 4éve.

Az hogy min,teljesen mindegy,de beszólogatnak egymásnak szinte mindig amikor találkoznak,vagy ha nem akkor nekem szidják egymást,rosszabbik esetben ez ki is derül,üzenet olvasással..

Tény hogy egyikük sem ártatlan bárány,sőt aki a roszabbik eset az anyám.

Fogalmam sincs mit tehetnék hogy ne legyen köztük ez a viszály.Anyámnak nem tetszett a párom sosem,viszont úgy érzem neki senki sem lenne jó akárkit választottam volna férjemül.

Nehéz mert állandó konfliktust szül ez a férjemmel köztünk,és köztem is anyával.

Hogy tudnék ezen segiteni?

Van erre egyáltalán megoldás?

Nekem ez nagyon rossz,hogy ilyen helyzetbe hoznak,főleg úgy,hogy már gyerekünk is született.

Nem szeretnék anyámmal sem rosszban lenni..

És ami a legrosszabb,azt látom,hogy az unokájáért sincs nagyon oda,mintha az lenne a baja,hogy ő az apja,és őt látja benne,mert nagyon hasonlít rá.Ez a legszomorúbb talán az egészben.

2020. máj. 18. 19:17
A kérdező szavazást indított:
A férjem a hibás,neki kellene engednie.
Anyámnak kellene visszafognia magát
Mindkettő tehet róla,és mindkettőjüknek változnia kell
58 szavazat
 1/8 anonim ***** válasza:
70%
Nagyon egyszerű: nem kell találkozniuk. Egyáltalán. Nem kötelező a rokonoknak egymáson lógni. De fogadom, hogy a párod már ezerszer elmondta, hoghy nem akar a vén sárkánnyal találkozni, de te erőlteted tovább. Nyertem?
2020. máj. 18. 19:21
 2/8 A kérdező kommentje:
Én nem erőltetek rá semmit,inkább úgy érzem,hogy ö foglalkozik vele annak ellenére is,hogy tudja mindig konfliktus lesz belőle.
2020. máj. 18. 19:25
 3/8 anonim ***** válasza:
41%
Szegény párod.
2020. máj. 18. 19:41
 4/8 anonim ***** válasza:
42%
Amíg végigolvastam azt terveztem írni, hogy mind a kettővel kell beszélned, hogy nem kell szeretni, de fogadják el egymást, mert mind a ketten az életednek a szerves részei. De az, amit a végén írtál, hogy anyukádnak az gond, hogy az apjára hasonlít a gyerek... az borzalmas lehet. Kitartás!
2020. máj. 18. 20:04
 5/8 anonim ***** válasza:
78%
Ne találkozzanak, ennyi. Lehet, hogy te úgy érzed, hogy nem erőlteted, de nyilván a férjed nem így gondolja. Ülj le vele és konkrétan mond meg neki, hogy drágám, tudom, hogy anyámmal megfojtanátok egymást egy kanál vízben, így mindenkinek az lenne a legjobb, ha a minimumon tartanátok a kontaktot. Ha anyós unokázni akar, te elviszed a gyereket, a férjed meg felnőtt ember, biztos el tudja foglalni addig magát.
2020. máj. 18. 20:05
 6/8 anonim ***** válasza:
73%

Az utolsó mondat nagyon szíven vágott. Szegény gyerek nem tehet róla, hogy ő az apja. Értem én, hogy a párodat nem kedveli, de a gyerek nem tehet semmiről.

Ha a párod menni akart, a veszekedések ellenére is, akkor úgy sejtem, ő vágyik egy jobb viszonyra. Nekem ez alapján egyértelműen az anyád a húnyó, aki a folyamatosan feszültséget kelti.

2020. máj. 19. 13:15
 7/8 anonim ***** válasza:
87%
Az hogy min,teljesen mindegy,de beszólogatnak egymásnak szinte mindig amikor találkoznak,vagy ha nem akkor nekem szidják egymást,rosszabbik esetben ez ki is derül,üzenet olvasással.. - annyira azért nem mindegy. Kinek a hibájából indultak a beszólogatások?
2020. máj. 22. 23:50
 8/8 A kérdező kommentje:

7/7 Már nem emlékszem,hogy ki kezdte.De mindketten egyforma természetűek ilyen szempontból.

Mindketten elítélik egymást,így nehéz bármit is kezdeni azzal,hogy legyen jobb a kapcsolatuk.

2020. máj. 24. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!