Hogyan melegítsem fel a párom szüleit?
Figyelt kérdés
A teljes környezetükkel jegesek. De közben mégis kedvesek velem. Olyan fura! Én vagyok a nő. Olyanok a találkozók mintha jégkrém tortát ennék szép jó kedvesek velem de közben ha sokat "eszek" megfagyok.2020. máj. 17. 20:43
1/22 anonim válasza:
Sehogy. Ne próbáld meg megváltoztatni őket, mert nagy eséllyel ők így élnek, és így érzik jól magukat.
2/22 A kérdező kommentje:
Mindig feszültséget érzek pedig nem támadtak rám..ilyesmi nem volt. Csak vagyok ott és olyan merev az egész!
2020. máj. 17. 20:49
4/22 A kérdező kommentje:
😂😂
2020. máj. 17. 20:50
5/22 anonim válasza:
Sztem hidegen jobban csúszik az anyós, de ízlés kérdése.
6/22 A kérdező kommentje:
A legjobb anyós a porhanyós. 😂😂 Amúgy tényleg komolyan... Hogyan?
2020. máj. 18. 05:39
7/22 anonim válasza:
Sehogy, ők ilyenek. Elképzelhető, ha jobban megismernek, majd kicsit változnak. Lehetséges, hogy nekik meg te vagy túl sok.
8/22 A kérdező kommentje:
Rég ismerjük egymást. És én is alig beszélek, csak vagyok ott és a legfontosabb dolgokat elmondtam már magamról nekik: iskoláim végzettségeim,pár dolog rólam és ennyit. Barátommal is olyanok hogy hú én nem éltem volna túl a gyerekkorom ilyen hideg szülőkkel. Pedig kedvesek velünk de..
2020. máj. 18. 07:48
9/22 anonim válasza:
Tudnék neked mesélni a kínos, kellemetlen, fagyos, megjátszós jelenetekről...
Ha ők alapból olyanok voltak, nehéz lenne őket megváltoztatni. Esetleg valami kerti partin amin mozog az ember nem egy helyben ül kínosan, hanem van cselekmény is. Talán akkor könyebben megy a dolog. Ha nem jön össze, én nem próbálkoznék túl sokáig. Én már sokszor próbálkoztam korábban milliószor bizonyos dolgok miatt, nem változtak. Vagy én változtam volna meg, de azt biztosan nem, mert az rossz irány lett volna.
Sajnos van amin nem tudunk változtatni. De veletek legalább ennek ellenére kedvesek (őszintén) és ez a fontos.
10/22 anonim válasza:
Nem tudhatod, hogy zárt ajtók között milyenek, lehet, hogy a pároddal egyáltalán nem így viselkedtek. Azt mondod, hogy szeretnek, mégis távolságtartóan viselkednek. Ez nem feltétlenül rossz, sőt, nem is tehetnek róla, ha ilyenek, inkább rájuk kell hagyni. Te kedves vagy velük, ők is veled, ezen felül nem szabad erőltetni semmit, mert lehet, hogy még rosszabbra fordítod a helyzetet. Lehet, hogy pár év múlva már sokkal családiasabban fognak kezelni téged is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!