Hogyan melegítsem fel a párom szüleit?
Figyelt kérdés
A teljes környezetükkel jegesek. De közben mégis kedvesek velem. Olyan fura! Én vagyok a nő. Olyanok a találkozók mintha jégkrém tortát ennék szép jó kedvesek velem de közben ha sokat "eszek" megfagyok.2020. máj. 17. 20:43
11/22 A kérdező kommentje:
Van olyan őszinte szoros kapcsolatom a párommal hogy rákérdeztem vele milyenek ha én nem vagyok jelen. És azt is megmondtam ha teljesen másak mondja el..nem fakadok sírva. Elmondta hogy gyerekkorában is ilyenek vele mint amit én is látok. Rákérdeztem őszintén elmondta. Direkt kihangsúlyoztam ha vele mivel a fiuk teljesen másak azt is mondja el. Amúgy annyira érezhetően hidegek vele is hogy ennyi év után feltűnt volna ha csak velem ilyenek de mindenkivel azok. Sőt a szülők egymással is.
2020. máj. 18. 11:59
12/22 A kérdező kommentje:
*ilyenek voltak. Elírtam bocs.
Szóval ja. Láttam úgy az anyósékat hogy ők nem tudták, utcán messzebbről és beszéltek valakikkel..mintha a seggükből rántotta volna ki őket anyós.
Amikor meg mellette álltam és pittyent a mobilja mert valaki írt neki azt mondta "ez meg mi a phaszomat akar már". 😭
2020. máj. 18. 12:02
13/22 Savlekotő válasza:
Nem kell odamenni,látszólag senkit se bírnak maguk körül..
14/22 A kérdező kommentje:
De akkor heti szinten minimum 1x vagy 2x miért mondják hogy menjünk már végre át hozzájuk? :D
2020. máj. 18. 13:35
15/22 anonim válasza:
Oszinten, nem hiszem, hogy bele kene szolnod 🤷🏻♀️
16/22 A kérdező kommentje:
Mibe ember? 😂😂😂 Hogy mikor megyek át a párommal? AztaQrva! Mi a f. Bólogassak és menjek amikor nem jó. 😂😂
2020. máj. 24. 07:38
17/22 anonim válasza:
Menjetek el pincetúrára valamelyik borvidéken,ha borozás nem oldja a dolgot semmi sem. Bár gondolom józanúl megint ilyenek lesznek...m
18/22 A kérdező kommentje:
Apos jelolt nem hajlando alkoholos italt fogyasztani huszoneves kora ota. Meselte h nagyon berugott es megviselte. 😂 Azota egy bon bon t se..amibe alkohol van. Anyos jelolt meg unepekkor 2 poharral es ennyi. Esetleg ismeroseivel szinten 1 pohar likor. Pedig ez jo otlet. Parommal elmegyunk. Csak en mata reszeg leszek hamar. Nem birom az alkoholt igy ha evi 3-4x iszok akkor berugok. ☹️😭😂
2020. máj. 24. 10:57
20/22 anonim válasza:
Az én anyám is rideg volt velem mindig, bár másokkal kedves...ő skizofrén. Lehet valami mentális betegségük van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!