Gumorka kérdése:
Hogyan melegítsek a fürdőszobában télen?
Figyelt kérdés
Az öreg mamámnak a házban kialakítottunk egy kis garzont. A fürdőkabinba nincs elektromos dugó. Mivel melegítsek neki télen, villanybojler van felszerelve.(de az gondolom nagyon kevés meleget bocsát ki. ??? valami azért kellene, nincs ötletem.2019. szept. 24. 17:31
1/6 anonim válasza:
Próbálj meg hosszabbítókkal be vezetni áramot a fürdőbe, és dugj bele egy hősugárzót. Pl. valami ilyet: [link]
2/6 anonim válasza:
Ha van ott villanybojler, akkor áramnak is kell lennie. Kihívsz egy villanyszerelőt, hogy szereljen fel egy aljzatot.
3/6 anonim válasza:
Nekem is olyanom van, mint amit az 1-es ajánlott és tökéletes!
Külön szépsége, hogy azonnal meleg van és ha még fürdés után pár percig bekapcsolva tartod, akkor még a gőzt is eltünteti, a falakat is leszárítja.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindegyikőtöknek, dugó szándékosan nincs neki a fürdőben,és hősugárzót egyedül nem engedek neki használni, mert veszélyes, a villanybojler pedig a fürdőn kívül van szabályszerűen a villanyórához vezetve. Külön bejáratú a garzon, állandóan nem felügyelhetem.??? hát nem is tudom. Nekem kell átmennem fürdéskor hozzá, hogy előmelegítsek. :) :)
2019. szept. 25. 11:22
5/6 anonim válasza:
Ha az egy kis garzon és rendesen fűtve van, akkor ha nyitva a fürdőkabin ajtaja, nem kell oda külön fűtés.
6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válasz van benne valami. Én is erre tippelek,miután az egész 13 nm.
2019. szept. 26. 12:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!