Melegítsem meg a félretett almapürét?
Most először fogom kóstoltatni a kislányomat, aki 4,5 hónapos.
Kezdésnek DM-es bio almapürét vettem neki. 1-2 kanálnál több ugyebár nem fog fogyni belőle (méh az is jó, ha egyáltalán elfogadja). Az van az üvegre ráírva, hogy hűtőben még 2 napig eláll. Következő nap melegítsek rá egy kicsit a mikróban?
Nekem mindkettő idegennek tűnik: hidegen nyilván sohasem adnám oda neki, almát melegíteni meg nekem nagyon furán hangzik... Viszont elég drága volt ahhoz, hogy 1 kanálnyi után újhoz nyúljak úgy, hogy még tele van az üveg, meg alapból is utálom az ilyen pazarlást. Ti hogy csináljátok?
1) varnek meg 1,5 honapot mig megerik az emesztorendszere a hozzataplalashoz mielott tonkreteszem azt
2) fognek egy almat es reszelnek belole
3) ha megis bebietelezek, kiveszem 10 perccel elotte a hutobol
Álmából érdemes, főleg hozzataolalast kezdetén igazi almát adni... Amibol inkább uvegeset kellene az a répa, a nitrát tartalom miatt, vagy abból is 100%bio
Azért egy almát lereszelni nem nagy feladt.uvegessel hizzatapkalni meg nem szép kezdet. Bocsi. Pontozzatok le..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!