Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Szerintetek ezt hogy lehet...

Szerintetek ezt hogy lehet megoldani?

Figyelt kérdés
Anyósommal élünk együtt, mert még nincs készen a lakásunk. Van egy kisbabánk is, most a járvány alatt csak velünk érintkezik, vele és Sógornőmmel nem, nem akarjuk, hogy elkapjon bármit is. Viszont előtte sem nagyon volt az unoka a kezébe adva, mert gyenge, nem úgy fog, féltünk, hogy elejti, ez nem is tetszett neki, rengeteg hiszti volt miatta. De közben meg én bármit teszek a gyerekkel, semmi sem jó, sem az, ahogy hívom, semmi más, pedig azt mondta, Ő nem akarja elvenni az anyai szerepet. Mégis mindenbe beleszól. Ti mit tennétek?

#anyós #anyai szerep
2020. máj. 8. 19:58
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
63%
Szerintem se add oda a gyereket a kezébe. Valószínű a te férjedet is sokszor leejtette. Attól lett ilyen hibbant, hogy neked gyereket csinált. De most őszintén. Ez a nő nevelte fel a gyereked apját. Csak még tudja fogni a babát.
2020. máj. 9. 01:14
 12/16 anonim ***** válasza:
63%
Ez de jó... egy lègtèrben laktok!!! Az unokàja. Nagyon gonosz ember lehetsz, majd ha pàr èv mùlva dolgoznotok kellene, ès valaki aki vigyàzna rà, akkor is old meg segìtsèg nèlkül. Az èn 3 èvesem is foghatta a kicsit, leült ölèbe kapta. Eszem megàll.
2020. máj. 9. 07:25
 13/16 A kérdező kommentje:
Na és most jött el a pillanat, amikor az összes rosszindulatú kommentelőhöz szólni kívánok. Nem ócsárolást kértem, tanácsot, de ti biztos rohadtul ráértek és fenemód tökéletesek vagytok, mert az észt osztani azt tudjátok. Tipikus magyar mentalitás. Senkinek sincs fogalma, mi a helyzet, de aki másképp csinálja, mint a nagy átlag, az már hülye, hibbant, fogyatékos, szégyellje magát. Az törjön pálcát felettem, aki különb egy fokkal is. De mindenki tesz rosszat, ettől még rosszabbat is, szóval...
2020. máj. 10. 12:07
 14/16 anonim ***** válasza:
69%
Szia,én megértelek.Ez az anyós nyakàra szültél szöveg a legszànalmasabb dolog.Az én férjem egyke,természetes volt,hogy ott laktunk.2szintes hàz,főztem,takarítottam ràjuk.Még a férjem nagyszüleiről is én gondoskodtam a kiababàm mellett.Mégsem telt el egy nap sem úgy,hogy ne bàntott volna meg,miutàn meglett a baba.Kötekedett,irigykedett a szüleimre,ràm mert lefogytam 20kilót,mert a fiam anyàs.Elköltöztünk,lehordott
2020. máj. 10. 20:21
 15/16 anonim ***** válasza:
58%
Még annyit akarok,hogy életem legfàjdalmasabb 2éve volt.
2020. máj. 10. 20:22
 16/16 anonim ***** válasza:
69%
Még mindig én vagyok(20:21 és 20:22).Ő könyörgött,hogy lakjunk egy hàzban.Én tiltakoztam első perctől,de ràszedett,mert buta voltam még akkor.Aztàn meg tönkre akart lenni,mert szép vagyok és jó anya.Elvettem a fiàt.Hànyinger egy nőszemély.
2020. máj. 10. 20:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!