Szerintetek ezt hogy lehet megoldani?
Nyilván volt hiszti miatta.Ott laktok nála és kerülgethet,de még az unokáját sem foghatja meg.Ha nem úgy fogja,akkor megtanítod neki.Lehet puha helyen is tartani,én is úgy fogtam tesóm babáját.Felültem az ágyra és szinte az ölembe adták,soha semmi gond nem volt.
Azért szól bele, mert ő is szeretné kivenni a részét,elvégre ő a nagymama.Nem is értem, csak azt engeditek neki, hogy bámulja?
Szülők nyakára gyereket szülünk, azt' még problémázunk is, hogy nem jó, ahogy a kedves mama onokázik? Ez már egy generációval korábban is elég komoly ellentétek forrása volt.
Mégis mire számítasz, tündérvirágszálam? Arra, hogy neked adok igazat? Rendben, neked, sőt, Neked (mer' minden mama-baba blogon meg fészbúk-oldalon nagy kezdőbetűvel írnak Téged meg a Benned fejlődő trónörököst) van igazad, a gonosz anyósod rosszat akar neked!
Vagy csak egyszerűen élt a maga világában nagyjából húsz évig a saját háztartás kialakításától a te színre lépésedig és most nem szeretne mindent feladni, mer' mégiscsak ő volt itten a főnök. Ne dédelgess álmokat, te sem leszel jobb anyósként. Nem, egy fokkal sem.
Ilyenkor a csúnya, gonosz válaszolók meg szokták kérdezni, hogy mégis miért kellett a szülők nyakán élve gyereket vállalni, a kevésbé gonoszak pedig megkérdezik, hogy ugyan miért nem költöztök el. Nos, nekik van igazuk.
A többiek meg kívülállóként okoskodnak, pedig egy ilyen "éjn bezzeg jobban tudom, éjn felnevëltem három gyerëket a semmire" anyóssal szemben ők sem bírnák sokáig egy fedél alatt a baromi nagy önérzetük ellenére sem.
Hagyd rá,ugysem fog változni hidd el.
Nemsoká elmentek tőle addig szorítsd össze a fogad. Kibírod,hidd el.
Tapasztalat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!