Ki mit gondol erről, tapasztalat?
25N vagyok párom 30F
2 év után úgy döntöttünk,hogy összeköltözünk,jövő héten már kész is lesz minden.
A problémám az,hogy párommal megbeszéltünk X dolgot és pár nappal később jön az anyós, aki mond Y és párom ahelyett,hogy megkérné az anyukáját,hogy figyelj anya sajnos most nem lehet, mert pakolnunk kell, festeni kell,lesz dolgunk bőven most nem alkalmas.
Helyette azt mondja,hogy igen gyere anyukám.
Párommal próbáltam erről beszélni,hogy ez engem zavar,hogy sose mer anyukának nemet mondani,miért nem tudd őszinte lenni vele.
Párom érvelése:
1. még az ő házában élek
2.nem akarok konfliktus
3.nem akarom,hogy sértődés legyen
4. Majd a mi házunkban már nemet fogok mondani neki,mert már nem függők tőle
Kérdeztem,hogy mi lesz akkor ha sértődés lesz azt mondja,hogy nem érdekli
Őszinte leszek azért majdnem mindig engedett az anya kérésének és attól félek ezek után is ez lesz
Párom azt mondogattja,hogy amikor a sajátunkban leszünk tényleg más lesz a helyzet,a mi házunk,mi "szabályainkkal"
Kinél volt hasonló tapasztalat? ott hogy lett megoldva
Szerintetek párom költözés után tényleg nemet tudd mondani az anyjának ?
Vannak férfiak, akik tudnak az anyjuknak nemet mondani, és vannak örök kisfiúk, akik nem. Az, hogy a te párod melyik kategória lesz, később derül majd ki. A jelenlegi szavai, azok csak szavak. A jövőbeni valódi tettei bizonyítanak majd. Erre egyelőre úgy néz ki, várnod kell.
Saját személyes véleményem viszont az a mostani helyzetről(akkoris, ha itt mindenki megkövez érte), hogy az anyuciról valóban levált férfiak nem teszik függővé a nem kimondását az aktuális lakóhelyüktől. Soha semmilyen körülmények között nem engedik belepofázni anyucit a felnőtt életükbe. A véleményét meghallgatják ugyan, de saját döntést hoznak, amit fel is vállalnak mindenki előtt azonnal, és nem később.
Kedves kommentelők, az azért feltűnt nektek, hogy a pali 30 éves?!
Nem 12, nem 20. Hanem 30. Aki 30 éves korára képtelen volt elengedni az anyuci szoknyája szélét, az később sem fogja. Sőt, élni sem tud majd az anyuci nélkül. A férjemnek volt egy munkatársa, aki hasonló mama kedvence volt. Amikor az anyucika meghalt, a srác öngyilkos lett. Persze nem srác volt, hanem egy 40 körüli pasas.
Szóval kedves kérdező, az első pár komment tartalmazza a lényeget. A párocskád nem fog megváltozni soha. De ettől függetlenül te úgyis összeköltözöl majd vele, MINDEN meg fog történni, amit leírtak a kommentelők, de mindegy, mert úgysem fogsz hallgatni rájuk.
Én biztos, hogy nem költöznék.
"Ahogy olvasom a kérdésed, te pont ugyanilyen leszel a saját fiaddal 20-30 év múlva."
Szerintem meg semmi nem utal erre a kérdező esetében. Ezért az ideböfögésért kár volt koptatnod a billentyűzetet.
Mi a férjemmel 25 évesen költöztünk össze.
Amíg otthon lakott ő sem mondott nemet, mégpedig azért nem, mert az anyja akkor addig cseszegette, amíg nem neki lett igaza. Borzasztó nőszemély, éppen ezért inkább ráhagytam én is.
Amikor összeköltöztünk már gond nélkül ellenkezett vele. Így is volt, hogy hívogatta vagy beállított hozzánk. Szóval nem volt fáklyás menet, de kiállt értünk, mert már nem kellett naphosszat hallgatnia.
Szóval még az is lehet, hogy igazat mond. De ezt csak akkor tudod meg, ha összeköltöztök. Viszont, ha ott sem mer elkenkezni az anyjával, akkor már nem is fog soha.
Beszéltem a párommal
Oda állt az anyjához és közölte hogy most nem
Majd máskor
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!