Mit szólnátok ha a fiatok kínai lánnyal jönne össze?
Figyelt kérdés
Tegyük föl rendezett a ti családotok is, a lány is tisztességes jómódú családból jött, egyetemet végzett, tulajdonképpen a legtöbb szülő "ideáljának" megfelel, csak épp nem magyar hanem kelet-ázsiai.2020. ápr. 29. 08:21
12/31 anonim válasza:
Egy barátom egy mongol lányt vett el, nem túlzok: gyönyörű a gyerekük!!!!
Amúgy mit szólnék? Semmit! Van arra egy kifejezés, akinek ennyire számít a bőrszín.
13/31 anonim válasza:
Ha nem tipikus kínai a viselkedésre, akkor rendben van. Mert ha igen, nagoyn nem lesz boldog a fiad.
14/31 anonim válasza:
Fúj, nagyon csalódott lennék, de ez vonatkozik másmilyen etnikumra is. Lányom lesz, de rá is vonatkozik. Nem tudom mihez kezdenénk. :(
15/31 anonim válasza:
Teljes mértékben tamogatnam benne,mindenki abba szerelmes akibe akar. Ha az néger, kinai, roma, esetleg ugyanabból a nembol van akkor is elfogadnám es tamogatnam. Hiszen az en gyerekem lenne
16/31 anonim válasza:
Egyedül a viselkedése érdekelne, felőlem akár ork is lehet a lány, de jó legyen.
18/31 anonim válasza:
Támogatnám és örülnék, hogy boldog.
19/31 anonim válasza:
Ritkaság, ha egy kínai lány szüli megengedik, hogy ne kínaival házasodjon a lányuk, mert a keletiek nem sokra becsülik a más nációkat, udvariasak, de 90%-ban nem keverednek. Akkor a 10%-ba tartozik az a család.
20/31 anonim válasza:
Én többféle etnikumú embert ismerek. Ha normális lenne a lány örülnék neki. Jó megismerni új szokásokat,hagyományokat mindig is nagyon érdekesnek találtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!