Mit szólnátok ha a fiatok kínai lánnyal jönne össze?
Figyelt kérdés
Tegyük föl rendezett a ti családotok is, a lány is tisztességes jómódú családból jött, egyetemet végzett, tulajdonképpen a legtöbb szülő "ideáljának" megfelel, csak épp nem magyar hanem kelet-ázsiai.2020. ápr. 29. 08:21
2/31 anonim válasza:
Ha neki jó, akkor nekem is. Azt szeretném, hogy a gyerekem boldog legyen, ha ezt a boldogságot nem egy magyar lány mellett találja meg, azzal sincsen semmi baj :)
3/31 anonim válasza:
ha a lány tisztességes és intelligens, akkor szerintem semmi baj.
4/31 anonim válasza:
Nem zavarna. Remélném, hogy tud főzni és ad pár receptet.
5/31 anonim válasza:
Egyáltalán nem értem a kérdés alapötletét!
Mi a gond elvileg, hogy nem magyar vagy hogy kínai?
A fiam azzal jön össze, akivel akar, az ö élete, ha jól választ, neki lesz jó, ha meg rosszul, akkor vagy marad egy rossz kapcsolatban vagy kilép belöle, de NEKEM semmi közöm hozzá!
Szerintem semmi különbség sincs, hogy milyen nemzetiségü, a lényeg, hogy milyen ember!
6/31 anonim válasza:
Nem számítana, hogy nem magyar :). Ha boldogga teszi a fiamat, és nem zűrös a lány, akkor nyugodtan :)
7/31 anonim válasza:
Ha normális ő is, meg a család is, akkor mindegy a bőrszín.
8/31 anonim válasza:
Engem nem zavarna. Mindegy hogy milyen nemzetiségő, a lényeg, hogy rendes, intelligens lány legyen es a fiam boldog legyen vele.
9/31 Barnabas333 válasza:
Szerintem még jobban is jár a fiad, mintha egy magyar nővel élne, irigyellek.
10/31 anonim válasza:
Engem nem zavarna, inkabb nyissak ra a furdobe veletlenul egy kinai lanyra ,minthogy a gyerek meleg legyen es egy ficko nezzen vissza ram..... mellesleg azt olvastam,hogy a kinai lanyoknak szukebb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!