Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Az ilyen anyósjelölt mit...

Az ilyen anyósjelölt mit érezhet? Milyen család ez egyáltalán?

Figyelt kérdés

A fiuk 2 hónap járás után meg akarta kérni a lánytesóm kezét. Rá 1 hónapra meg is tette. Hugom elfogadta.

A kedves anyós- és apósjelölt másodjára volt nálunk látogatóban, az elsőnél nem voltam itthon, a másodiknál viszont a szobámban maradtam, nem mentem le a nagy ebédre (nem szeretem az ilyen összejöveteleket, ráadásul itt a járvány is).

Erre a kedves anyósjelölt állítólag véletlenül, de nem följött az emeletre? És azt mondja közben a fiának és hugomnak, hogy "Hát ha már itt vagyok, akkor benézek minden szobába". Én meg "lebuktam", hogy itthon vagyok. Én nem érzem magam kínosan, érezze ő magát, hogy nem elég, hogy idejönnek járványkor, még pofátlanul szétnéz a házban és benyitogat mindenhová engedély nélkül, kénye kedve szerint! Megérdemelte, hogy itthon voltam, és hogy "lebukott"! Mert ő bukott le, nem én. Még előtte direkt be is kopogott hozzám, azért, hogy meg tudja nézni a szobám, ha valóban nem vagyok itthon! Kész vicc! (Előtte anyum azt mondta neki az ebédnél lenn, hogy nem vagyok itthon). És ezek után még azt hazudta anyumnak, hogy "hugomékat kereste, és véletlen benyitott ide". Holott hugomék ott álltak mellette az ajtóm előtt már, amikor benyitott hozzám!

A kedves vőlegény is megéri a pénzét, a múltkor 3 hétig itt dekkolt nálunk, most meg már 2. hete van itt. Persze náluk max. 1 hetet ha tölt a hugom.

A bringámat is engedély nélkül elviszi mindig (hugommal bicikliznek), mintha az övé lenne. Sőt! Még a büdös zoknijait is rátekerte a kormány 2 végére, hogy neki kényelmesebb legyen. Lassan már nekem kell engedélyt kérnem, hogy használhassam a saját biciklimet.

Kb. 1 hónapja vannak együtt, de az utóbbi kb. 6 hétben 0-24-ben együtt vannak. Hogy nem unják még egymást??? Én meg 2 szót nem tudok váltani azóta a hugommal.

Még mielőtt féltékenységgel jönne valaki, szó sincs róla, ezek csak a szimpla tények amiket leírtam.

2020. ápr. 28. 16:47
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
71%
Attól, hogy a tesód anyósjelöltje valóban bunkó volt, te még akkor is irigységedben toporzékolsz itt, mint valami taknyos óvodás. Hülye, hát hülye, de hogy ami raplit te itt leversz, azért ne haragudj már, de kicsit sem érzed gáznak?
2020. ápr. 28. 20:30
 22/29 A kérdező kommentje:
Könyörgöm, mégis mire vagyok irigy, elárulnád? :D Erre nagyon kíváncsi vagyok! :D
2020. ápr. 28. 20:56
 23/29 anonim ***** válasza:
71%
Na, de akkor konkrétan mi a bajod? Bunkó lesz az anyósa? Ő baja. Hülye? Ő baja. Te neked minek kell beleütni az orrodat? Kontrollmániás..
2020. ápr. 28. 20:59
 24/29 A kérdező kommentje:
Olvasd el még vagy 3-szor az egész kérdést, és talán majd rájössz.
2020. ápr. 28. 21:37
 25/29 anonim ***** válasza:
25%

Érezhetően az eltérő szociokulturális háttér zavar Téged elsősorban - ha jól sejtem.

Másodsorban SOKKHATÁSKÉNT éled meg, hogy "elszakadnak" a testvéri kötelékek. Ez egy gyászfolyamat lehet benned, amiért nem irigyellek.

Vőlegénynek van-e testvére? Milyen az Ő szüleinek a viszonya? Anyós nem tudja/akarja elfoglalni eléggé magát valami mással a Kicsi Magzatkája intimszféráján kívül?

Van a vőlegénynek állandó munkája/bevétele? HAJLANDÓ LENNE VÉGSZÜKSÉG ESETÉN anyagilag segíteni a húgodat - ha nem lenne munkája?

Milyen légkör uralkodik a vőlegény munkahelyén? Mennyi ideje tart ki abban a bizonyos pozícióban? Mi a szakmája? Főnökével/munkatársaival milyen a viszonya?

Ui: a járványveszély idején való túlzott sietség, "lakásfelderítési" kísérlet pedig magáért beszél...

2020. ápr. 29. 05:05
 26/29 anonim ***** válasza:
36%
Ne haragudj már, de ez nekem továbbra is úgy tűnik, mint amikor az óvodásnak kistestvére születik, és baromi féltékeny rá. A "territóriumodat", a brignádat és a tesódat is félted és irigyled, ennyi történik most. Félsz, hogy megváltozik a pozíciód, a szüleid figyelme is máshogy oszlik, ha ott van. Az anyósjelöltje továbbra is egy bunkó. De ez a te viselkedésedre abszolút nem mentség. Nevetséges, amit csinálsz, de beszélj csak a szüleiddel az aggályaidról, majd megmondják ők is, hogy ez mennyire nem oké.
2020. ápr. 29. 08:49
 27/29 anonim ***** válasza:
85%

Szerintem szokd a sógort, mert esküvő után ott fog lakni ő is nálatok.

Meg majd a gyerekek is.

2020. ápr. 29. 12:26
 28/29 anonim ***** válasza:
100%
Van a családomnak egy ilyen leragadtabb, begyöpösödöttebb, butább része, náluk szokás ez, hogy ha valahova mennek, akkor körbe kell túrázni az egész házat, ha nem vezetik körbe őket, akkor benyitogatnak ők. Számomra ez teljességgel értelmezhetetlen, nem is tudom valakinek mi jár a fejébe ilyenkor. Ilyen esetekkor érzem, hogy mennyire eltávolodtunk egymástól nem is fizikailag, hanem gondolkodásmódra is. (Én hat éves voltam, mikor a szüleimmel elköltöztünk messzire a családtól, mert a szüleim az ország jóval fejlettebb részén kaptak állást). Voltak nálunk gyereknézőbe az egyik család, aztán a rokonom férje először volt a házunkban. Nem vezettük körbe, egyszer csak mennie kellett wc-re, mondtam melyik, elment elvégezte a dolgát, utána mentem arra, hogy a gyereknek a mellette lévő fürdőből hozzak törlőkendőt. Látom, hogy benyitott a hálószobába és néz befelé. Nem tévedt el, már elvégezte a dolgát a fürdőben, amit konkrétan megmutattunk neki. Mondom neki: Ne haragudj, mit keresel? - Aztán meg csak hebegett-habogott, mert a csak szétnézek nem volt elegendő válasz, hanem megkérdezte, hogy mégis miért gondolja, hogy ez rendben van?
2020. júl. 31. 10:59
 29/29 anonim ***** válasza:
100%
megkérdezteM* hogy miégis miért gondolja, hogy ez rendben van.
2020. júl. 31. 11:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!