Az ilyen anyósjelölt mit érezhet? Milyen család ez egyáltalán?
A fiuk 2 hónap járás után meg akarta kérni a lánytesóm kezét. Rá 1 hónapra meg is tette. Hugom elfogadta.
A kedves anyós- és apósjelölt másodjára volt nálunk látogatóban, az elsőnél nem voltam itthon, a másodiknál viszont a szobámban maradtam, nem mentem le a nagy ebédre (nem szeretem az ilyen összejöveteleket, ráadásul itt a járvány is).
Erre a kedves anyósjelölt állítólag véletlenül, de nem följött az emeletre? És azt mondja közben a fiának és hugomnak, hogy "Hát ha már itt vagyok, akkor benézek minden szobába". Én meg "lebuktam", hogy itthon vagyok. Én nem érzem magam kínosan, érezze ő magát, hogy nem elég, hogy idejönnek járványkor, még pofátlanul szétnéz a házban és benyitogat mindenhová engedély nélkül, kénye kedve szerint! Megérdemelte, hogy itthon voltam, és hogy "lebukott"! Mert ő bukott le, nem én. Még előtte direkt be is kopogott hozzám, azért, hogy meg tudja nézni a szobám, ha valóban nem vagyok itthon! Kész vicc! (Előtte anyum azt mondta neki az ebédnél lenn, hogy nem vagyok itthon). És ezek után még azt hazudta anyumnak, hogy "hugomékat kereste, és véletlen benyitott ide". Holott hugomék ott álltak mellette az ajtóm előtt már, amikor benyitott hozzám!
A kedves vőlegény is megéri a pénzét, a múltkor 3 hétig itt dekkolt nálunk, most meg már 2. hete van itt. Persze náluk max. 1 hetet ha tölt a hugom.
A bringámat is engedély nélkül elviszi mindig (hugommal bicikliznek), mintha az övé lenne. Sőt! Még a büdös zoknijait is rátekerte a kormány 2 végére, hogy neki kényelmesebb legyen. Lassan már nekem kell engedélyt kérnem, hogy használhassam a saját biciklimet.
Kb. 1 hónapja vannak együtt, de az utóbbi kb. 6 hétben 0-24-ben együtt vannak. Hogy nem unják még egymást??? Én meg 2 szót nem tudok váltani azóta a hugommal.
Még mielőtt féltékenységgel jönne valaki, szó sincs róla, ezek csak a szimpla tények amiket leírtam.
Már bocsi én írtam ezt a " divat eljegyzést" nekem is gyors az esemény másoknál, persze tesónál is így reagálnék.
De! Neked pl.semmi közöd tesód mikor mennyi idő után mond igen.
Lehet valóban, hogy 2 hét múlva össze vesznek vagy 9 hónap múlva jön a baba és otthagyja vagy 20 év múlva elválnak.
De neked támogatni kellene a tesód.
Neked miért lenne jobb ha ezt pl 5 év múlva teszi vagy meg se teszi vagy szakítanak?
Nővérem is megszülte a 2. Gyereket egy olyannal akivel.amúgy össze sincs házasodva,de rá adásul folyton csalja , mert kiderül... Hiába mondjuk hagyja ott de nem.teszi, mert a gyerek apja stb stb...
Nem állíthatod választás elé. Mellesleg te is bunkó voltál, egyiknek se jó hogy így viselkedtek. Békét akarnak szerintem.
Majd a testvérd megtudja, ha volt olyan hülye, hogy egy hónap után igent mondott. Lehet, hogy a házasságkötés utén egy hónap múlva az alagsorban fogják megtalálni, holtan.
Én az ilyen testvérre nem féltékeny lennék, hanem félteném.
A fiuk 2 hónap járás után meg akarta kérni a lánytesóm kezét. Rá 1 hónapra meg is tette
ez ugye akkor három hónap.
Kb. 1 hónapja vannak együtt, de az utóbbi kb. 6 hétben 0-24-ben együtt vannak
Na találj ki más mesét, ez nagyon nem jött be.
Mi az, hogy a "párjával új családot alapít"? Könyörgöm, kicsit több, mint fél éves kapcsolatról beszélünk! Ahol 3 hónap járás után jegyezték el egymást. Miről beszélünk?
Mi is ezt tettük anno, tegnap volt a 24. házassági évfordulónk. NEkünk is ugatott a fél rokonság... ők azóta jórészt elváltak.
ma 18:38-nak
Nákunk is ez volt. Mi 1 hónap után összeköltöztünk, és 5 hónappal később összeházasodtunk. Mindenki kiakadt, főleg mert nő létemre 7 évvel idősebb vagyok a férjemnél. Állandóan azt hallgattuk, hogy mekkora barmok vagyunk, korkülönbség, meg a rövid idő, ennek tuti válás lesz a vége. Holnap lesz a 19-dik házassági évfordulónk. Azok akik szerint idióták voltunk, egy sem él már házasságban. Mind elvált azóta.
Kérdező. Az, hogy fél év együttjárás után már esküvőt tervezik, nincs ebben semmi rossz. Szeretik egymást. Majd az idő megoldja a többit.
Utolsó: ahogyan írtad, "általában", azaz nagyon nem mindig! Akkor?
Aki azt mondja "mese", olvassa már el a hozzászólásaimat is! Nov. végén voltak 2 hónapja együtt, karácsonykor volt eljegyzés. Most vannak kb. 7 hónapja együtt. Mit nem lehet ezen érteni?!
Vegyél már vissza mások leokádásából meg a kötözködésből -.-“
És ha szakítanak, akkor mi van? Nem jött össze na bumm, sok emberrel megtörténik, hogy nem az első férje/felesége az igazi. Nincs ebben semmi, majd másodjára ügyesebb lesz. Mit kell ezen pattogni? És főleg miért fröcsögsz ennyire? Mintha kb várnád, hogy tönkremenjen a kapcsolatuk. Lefogadom, hogy a kakit is kevered. Ez a “nem megyek le, mert nekem egy sziát odalökni is luxus” meg egyenesen undorító viselkedés. És teljesen mindegy, hogy anyós mennyire volt tapló (az volt, ez tény), megérdemled, ha ilyen húzásaid vannak.
A zoknis rész nekem erősen mesének tűnik. De egyébként valóban az a megoldás, hogy kinyitod a szádat (ami itt marha nagy, élőben meg csak a lapítás, puffogás megy a szobában), és közlöd, hogy te nem szeretnéd kölcsönadni a biciklidet. Nem ettől fognak szakítani, ellenben ez a passzív agresszív méregzsák viselkedésed jóval károsabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!