Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Ki fújja fel a dolgot? Anyós...

Ki fújja fel a dolgot? Anyós vagy én?

Figyelt kérdés

24N vagyok, Párom 27

Párommal szeretünk lépésről lépésre haladni, semmit nem kapkodunk el ,úgy tervezzük az életünket,hogy járunk,együtt vagyunk, össze költözünk, megnézzük milyen úgy élni,hogy csak mi ketten vagyunk, eljegyzés, jegyben járás,nagyon szűk családias esküvő, még házaspárként együtt élni,majd 30-32 évesen szülni max 1 gyereket

Most áprilisban 1 éve vagyunk együtt,de szeptember óta anyóstól folyton azt hallom,hogy unoka,unoka kisunoka,mikor unokázzhat már.... páromnak szóltam,hogy ez engem nagyon idegesít,akkor beszélt az anyjával és leállt vele akkor még csak 5 hónapja jártuk.

Októberben megint újra kezdte amikor szülinapozás volt,anyós megjegyezte,hogy repül az idő,hogy felnőtt a fia, lassan már jöhet az unoka ...

Karácsonykor újra ...

Január elején szóba jött az összeköltözés,páromnak most sikerült összegyűjteni 40% önerőt,hogy feltudjunk venni egy 15m Ft hitelt és saját lakásban élni.

Februárban találtunk is egy ideálisat elintézztük a szükséges dolgokat, azóta anyós megint elkezdte az unokázásos dolgot,párom újra megkérte,de tovább csináltam majd kértem én is anyóst hagyja abba mert 30 évesnél előbb nem szeretnék,akkor jött a megsértődés,hogy ő azt nem bírja kivárni,miért kell olyan későre tenni azt a babát. Párom mellém állt újra. 2 hónapra leállt anyós ...

A költozes ha nem lesz kijárási tilalom május elején már mehetünk is

Azt tudni lehet,hogy amikor szóba jött januárba az együtt élés, páromat kérleltem,hogy hadd tartsunk egy kiskutyát imádom a kutyákat, szívemvágya egy,hogy végre saját kiskutyám legyen, sajnos eddig nem lehetett mert apukám sose engedte,ezért csak menhelyekre tudtam járni,segíteni,sétáltatni,adakozni.

Párom is szeretne szóval igazából ez nem volt kérdés a részemről,hogy lehet-e kiskutya vagy sem.

Amióta anyós tudja,hogy lesz kiskutya azóta szőrös unokának nevezi,hogy amíg nincs baba,addig szőrös unokával fog játszani és így nevezi folyton a kutyát ami még nincs is csak nézelődünk,és szóltunk,hogy az lesz a neve,hogy vagány nem szőrös unoka.

Lényeg az,hogy én már komolyan mondom hányok ettől,anyós annyira elvette a kedvem a kutyától,hogy már nem is szeretnék igazán, páromnak szóltam erről,de szerinte ezt a dolgot én fújom fel,és nyugodtan vegyünk kiskutyát

Lassan babát se szeretnék nem,hogy kiskutyát

Ki mit gondol erről?

A másik meg az a vicc az egészben,hogy anyósnak van egy lánya aki 17 éves ( nem tervezett) már azt várja, repüljön ki ő is a családi fészekből,mert már elfáradt a nevelésben pihenni akar 50 felett van anyos,de azért unokát akar akit babusgat nevel játszik vele .....

#baba #anyós #értődés
2020. ápr. 18. 05:03
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:

Hát ez úgy volt hogy az elején heti 2x talizunk, elmentünk valamerre

Egyre gyakrabbak lettek ezek a találkozások

Majd szépen lassan itt maradtam

Párom örül neki mert az összeköltözés előtt látni szeretné milyen is teljesen együtt lenni

2020. ápr. 18. 08:38
 22/27 anonim ***** válasza:
34%

Mi már házasok. Vagyunk 2 éve.

Most itt lakunk anyánál ideiglenesen...

Csak 1 tipp kicsi hazugság.

Mi igyekszünk ahogy időnk, erőnk, kedvünk engedi toljuk a dolgot.

2 éve semmi...

Mondjátok azt neki, hogy majd amikor eljön az ideje.

Mióta ezt mondtam azóta csend van.

Igaz talált más faxságot pl, hogy nem szeretünk takarítani holott ő egész nap itthon van mi meg dolgozunk...

Mind1 mindíg lesz valami amíg ott laktok.

2020. ápr. 18. 08:39
 23/27 A kérdező kommentje:

Fizetni fogom a hitel felét

Én fizetem a lakás felújítást,az összes helység festése

2szoba, konyha, fürdő wc festés, felújítás

Ugyan úgy teszek bele én is

Kell hűtő,mikro, mosógép, tűzhely ezt mint én veszem

Ez se olcsó mulatság

2020. ápr. 18. 10:31
 24/27 anonim ***** válasza:
12%

Kedves kérdező!

Kérlek ne kezdj el védekezni...

Nem ezt kérdezted a kérdésedben, hogy ki mit fizet miből...

Te fújod fel a dolgot de anyósodnak köszönhetően.

Ennyi.

A megoldást elmondtam nagy vonalakban.

Kamuzzátok, hogy nem védekeztek és még nem jön a baba akkor megnyugszik, hogy nincs beleszólása...

Egy ideig...

Majd talál mást.

Mind1 ez a generációk közti különbség.

Az én anyám is talál mindíg valamit ha mást nem akkor abban amit épp csinálok vagy nem csinálok.

Mama hotel már csak ilyen.

De amíg nem találunk valami értelmes ebben fizető munkát a gyász korona miatt addig ez van.meg aztán nálunk az is közrejátszik, hogy anyám házát is kell újítani de ez egy külön műsor...

2020. ápr. 18. 14:19
 25/27 A kérdező kommentje:

Sokan kérdezték kommentben hogy az én önerőm hol maradt

Többi dologban

Jó rendben értem

Ide jöttem januárba vállaljam hogy lesznek ilyen pillanatok

2020. ápr. 18. 16:09
 26/27 anonim ***** válasza:
9%

Ezt olyan egyszerűen meg lehet oldani:

Nem kell találkozni vele, nem kell vele beszélgetni.

2020. ápr. 18. 17:12
 27/27 anonim ***** válasza:
17%
A ti életetek, joga nincs beleszólni, de véleményt mondhat. Szóval te fújod fel. Rá kell hagyni, majd jön amikor jön, ennyit kell válaszolni és kész. Az meg hogy most a kutyát unokázza, hát istenem. Nővéremnek is van kutyája, gyerekük még nincs, és amikor jönnek haza látogatóba, anyám is így köszön a kutyának, szia kisunokám. Nincs ebben semmi.
2020. ápr. 19. 02:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!