Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Nemsokára szülök, anyósék meg...

Nemsokára szülök, anyósék meg nem értik meg, hogy ne jöjjenek a járvány végéig?

Figyelt kérdés
Azt mondják hogy akkor is jönnek megnézni, az egész pereputty ráadásul! Férjem húga is jönni akar, aki szintén terhes. Mondtam, hogy ne jöjjenek, mert féltem a babát ebben a járványos időben, ráadásul elég lesz nekem a babát ellátni, nem akarok még plusz 4 embert kiszolgalni! Férjem is hiába mondja nekik, hogy most ez nem megoldható, falra hányt borsó, anyós toporzékol, hogy mi az, hogy ő nem láthatja egyből az unokáját? A sógornőm meg a férje dettó, hogy mit kell pánikolni, ó is terhes, de ő xarik a vírusra, mert ez csak fel van fújva. A kórház is mit képzel, hogy látogatási tilalom van! Már nem akarok veszekedni velük, most amúgy sem hiányzik ez a stressz, erre napi 5x telefonálnak, hogy akkor mikor lesz a császár, mert akkor ők már jönnek is hozzánk egyből, legalább 1 hétre! Amúgy 70 nm-es panelban lakunk, és el se férnek, a nappaliban akarnak aludni, anyós apos sógornőm és a férje! Mi Pesten lakunk, ők vidéken Borsodi kis faluban, és nem értik, hogy nem szeretnék császár után még vendégeket is, plusz a baba miatt is félek, nehogy beteg legyen!

2020. ápr. 14. 10:12
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
38%

Már bocsánat de honnan kellene tudnom milyen messze laktok egymástól? Ha tudtam volna persze nem vetem fel ezt a dolgot.

Akkor webkamerázzatok vagy videotelefonáljatok velük és kész. Mondd meg ennyit kapnak punktum.

2020. ápr. 14. 16:08
 22/35 A kérdező kommentje:

Benne van a kérdésben:

Amúgy 70 nm-es panelban lakunk, és el se férnek, a nappaliban akarnak aludni, anyós apos sógornőm és a férje! Mi Pesten lakunk, ők vidéken Borsodi kis faluban, és nem értik, hogy nem szeretnék császár után még vendégeket is, plusz a baba miatt is félek, nehogy beteg legyen!

2020. ápr. 14. 16:11
 23/35 anonim ***** válasza:
100%
De ha ilyen elviselhetetlenek, akkor mi az istenért álltok velük szóba? Felnőtt emberek vagytok nem? Üvöltözzenek egymással, ha ennyit jelent nekik az életetek, akkor nem veszítetek azzal semmit, ha soha többet feléjük se néztek. Soha nem fogom megérteni, miért kell mindenféle alja szemétládákkal szóbaállni, csak mert rokonok. Tanuljátok meg leszarni, mást nem tehettek.
2020. ápr. 14. 16:16
 24/35 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, értem, hogy nagyon, nagyon megvisel ez benneteket.

A férjed most felvette a telefont, még egyszer utoljára elmondta, hogy nem jöhetnek. Üvöltöztek, kiidegeltek benneteket. Ti megpróbáltátok még egyszer, utoljára. Szerintem ennek elégnek kell lenni ahhoz, hogy mostantól ne vegyétek fel nekik a telefont. Tudják végül is, hogy mikor lesz a császár? Ha nem, akkor ne is szóljatok. Mostantól ne kommunikáljatok velük egyáltalán. Iszonyú egy helyzet, de most ti vagytok a fontosak, ilyen nyilvánvalóan mérgező emberekre most nincs energiátok.

2020. ápr. 14. 16:23
 25/35 anonim ***** válasza:
100%

Huha mintha az én családom lenne, csak egy 2.0 verzióban :D

Én is azt tanácsolnám, hogy a szülés maradjon titok. Egyáltalán ne szóljon nekik egyikőtök sem. Egy "Megszületett a baba" sms (vagy facebook poszt) és pár óra múlva azt veszitek észre, hogy az ajtótokat veri az a négy idióta. Ha mégis megjelennek, maradjon zárva az ajtó. A babának sem lenne jó hogy folyton fogdossa az a rengeteg ember, a végén még azon is kiakadnak, hogy a kicsi csak sír és nyűgös...

2020. ápr. 14. 18:42
 26/35 anonim ***** válasza:
87%

1. Miert mondtad el nekik h csaszar lesz? Kozuk hozza van? Nincs. En nem fogom megmondani. Ha rakerdeznek ramutatok az ajtora arra lehet kimenni.

2. De igenis a ferjed egy pici cuki kis nyuszi hogy nem kuldi el oket a francba. Ertsek meg!

3. A ferjed egy mamlasz. Meg lehet mondani 2x kulturaltan..ha nem ertik 3.jara el lehet oket kuldeni a busba.

N

2020. ápr. 14. 19:36
 27/35 A kérdező kommentje:
Férjem nem nyuszi nem mamlasz, világosan elmondta nekik már 100x, hogy ne jöjjenek! Miért a férjem a mamlasz amiatt hogy az anyósék értetlenek és idióták?
2020. ápr. 14. 19:58
 28/35 anonim ***** válasza:
100%
Mi is félre vonultunk, nem találkozunk a szüleinkkel. Van egy 1 éves kisfiam 4 éves lányom. Sógornőmék Pesten élnek, be járnak dolgozni, gondoltam sokáig nem fogjuk őket látni(nem kárörvendés,tényleg szeretem őket). Erre szombaton hallom hogy kopognak nyílik is az ajtó és már bent is vannak. Párommal csak pislogtunk, ők meg bejöttek vigyorogva, hogy meglepi, remélik nem lesz semmi baj, hogy eljöttek. Ezután benéztek a 80 éves nagyijához, majd elment meglátogatni a barátnőjét, aki terhes, erre a hónapra van kiírva. Közben meg mesélik, hogy videochaten beszéltek egy Olaszországban élő ismerősükkel, aki elmesélte, hogy nagy baj van arra, és hülyeség, hogy csak az időseket érinti, fiatalok is halnak meg ebben a betegségben, ordítva fulladnak meg. Szerintetek? Miért kell utazgatni most?? Miért nem félnek az emberek??? Anyósodék idióták.
2020. ápr. 14. 21:53
 29/35 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon egyszerű: nem kell őket beengedni. Ha ott szobroznak az ajtó előtt, és balhéznak, hívd rájuk a rendőrséget.
2020. ápr. 15. 10:43
 30/35 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd a búsba kérdező. A telefont nem kell felvenni innentől kezdve, a lakásba nem kell őket beengedni és téma lezárva. Az, hogy értetlenek és erőszakosak nem a ti fájásotok, azt hagyjátok meg neki(k). Sz@rni rájuk, a szülés időpontját sem kell az orrukra kötni.
2020. ápr. 18. 17:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!