Nemsokára szülök, anyósék meg nem értik meg, hogy ne jöjjenek a járvány végéig?
Már bocsánat de honnan kellene tudnom milyen messze laktok egymástól? Ha tudtam volna persze nem vetem fel ezt a dolgot.
Akkor webkamerázzatok vagy videotelefonáljatok velük és kész. Mondd meg ennyit kapnak punktum.
Benne van a kérdésben:
Amúgy 70 nm-es panelban lakunk, és el se férnek, a nappaliban akarnak aludni, anyós apos sógornőm és a férje! Mi Pesten lakunk, ők vidéken Borsodi kis faluban, és nem értik, hogy nem szeretnék császár után még vendégeket is, plusz a baba miatt is félek, nehogy beteg legyen!
Kérdező, értem, hogy nagyon, nagyon megvisel ez benneteket.
A férjed most felvette a telefont, még egyszer utoljára elmondta, hogy nem jöhetnek. Üvöltöztek, kiidegeltek benneteket. Ti megpróbáltátok még egyszer, utoljára. Szerintem ennek elégnek kell lenni ahhoz, hogy mostantól ne vegyétek fel nekik a telefont. Tudják végül is, hogy mikor lesz a császár? Ha nem, akkor ne is szóljatok. Mostantól ne kommunikáljatok velük egyáltalán. Iszonyú egy helyzet, de most ti vagytok a fontosak, ilyen nyilvánvalóan mérgező emberekre most nincs energiátok.
Huha mintha az én családom lenne, csak egy 2.0 verzióban :D
Én is azt tanácsolnám, hogy a szülés maradjon titok. Egyáltalán ne szóljon nekik egyikőtök sem. Egy "Megszületett a baba" sms (vagy facebook poszt) és pár óra múlva azt veszitek észre, hogy az ajtótokat veri az a négy idióta. Ha mégis megjelennek, maradjon zárva az ajtó. A babának sem lenne jó hogy folyton fogdossa az a rengeteg ember, a végén még azon is kiakadnak, hogy a kicsi csak sír és nyűgös...
1. Miert mondtad el nekik h csaszar lesz? Kozuk hozza van? Nincs. En nem fogom megmondani. Ha rakerdeznek ramutatok az ajtora arra lehet kimenni.
2. De igenis a ferjed egy pici cuki kis nyuszi hogy nem kuldi el oket a francba. Ertsek meg!
3. A ferjed egy mamlasz. Meg lehet mondani 2x kulturaltan..ha nem ertik 3.jara el lehet oket kuldeni a busba.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!