Nemsokára szülök, anyósék meg nem értik meg, hogy ne jöjjenek a járvány végéig?
Ajtó bezár telot ne vegyétek fel.
Esetleg olyan megoldás hogy hazafele arra kocsikáztok és ugy vethetnek ra 1 pillantást? Ki se szállnátok ajtót lezarjátok h véletlenül se nyissák ki és akkor ablakon keresztül megnézhetik? Aztán 5 perc és mentek haza? Meg lehet nekik mondani hogy kórházban sem lehet másként megnézni.
Az nem megoldás, hogy arrafelé kocsokazunk, mi bpen, ok bosodi faluban laknak, 2 és fél óra az út, pár napos babával ezt mégis hogy gondoltad?
Az a baj, hogy az eroszakossagukkal teljesen feszultsegbe keretnek minket, és még mi vagyunk a hibásak, pedig azért érthető, hogy most ne jöjjenek látogatni, egy hétre 4 fő pláne nem. A sebemmel majd még ugraljam is körbe őket, a baba egészsége meg mindegy nekik, a védőnő és gyerekorvos se jön ki a járvány miatt, mert veszélyes lehet, ok meg jönni akarnak mihelyst megszultem itt vendégeskedni? Most komolyan én vagyok a hülye hogy nem akarom? Csak mert egyes válaszok szerint is inkább kocsokazzunk oda vissza 5 órát a kórházból hazafelé egy pár napos babával... Nonszensz.
Férjem azt mondta, hogy ha nem értik meg, akkor ennyi volt, járvány után se megyünk!
Szerintem pedig a kocsikázás jó ötlet. Na, nem borsodba, csak megbeszélni, hogy Budapesten, valahol a közeleteken vagy a kórház közelében egy parkolóban az ablakon keresztül láthassák, amikor már készen állsz rá. (Vagy csak a párod vigye el a babát, mert tudod, a terheket is közösen viselitek.)
Ha hajlandók Borsodból felutazni, majd 5-10 perc ilyen korlátozott, a baba egészségét nem veszélyeztető láthatás után szépen visszamenni oda, akkor szerintem ezt nem kéne megtagadni tőlük, mégiscsak az unokája, és normál körülmények között joga lenne kapcsolatot ápolni vele.
Ha meg nem a világ legértékesebb dolga nekik az az 5 perc is, akkor könnyű lesz bűntudat nélkül lekoptatni őket.
Most férjem felvette nekik a telefont, hát nem volt benne köszönet! Az anyós, az após és a huga is üvöltözött, hogy mit képzelünk magunkról, és kutya kötelessége fogadni őket, mert ő szülte, és ő nevelte és ők a férjem családja.
Férjem mondta, hogy én és a gyermeke egészsége az elsődleges, és ezt értsék meg, legalább a járvány végéig bírják ki.
Ebből még nagyobb ordítozás lett, és már remegek az idegtől, be is görcsöltem, remélem nem indul be a pcs előtt a szülés! Nagyon sajnálom a férjemet, mert már eleve a vírus miatt is nagyon stresszes a szülés és a kórházi tartózkodásom is, és ez alaposan tetézi! Tiszta ideg ő is! Sajnos azt hiszem, ez már örökre nyomot hagy a kapcsolatban, férjemnek a legrosszabb ezzel szembesülnie :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!