Miért kell akkora ügyet csinálni abból, ha a feleségem megkéri az anyját hogy fogja meg a gyereket?
A kérdés elolvasása után nekem az ugrott be, hogy a vírus miatt félti a babát, nehogy megfertőzze a kis unokáját.
Érdekes, hogy ez eddig egyik válaszolónak sem ugrott be.
Persze, tudni kellene, hogy mit mondott és hogyan a feleséged, de azt is, hogy milyen hangnemben válaszolt a nagymama.
Tényleg jó lenne tudni a nagymama véleményét is...
Akkor én válaszolok a kérdésedre is, és nem csak fikázlak.
Két oka lehet.
Megfogni mindenképpen megakarta, de van több idióta berögzödés.
Vagy az a fajta ember aki totál vagánynak érzi magát és Ö "nem szól bele a fiatalok életébe" és ha már ti akartátok a gyerekkel lenni, akkor ö neki semmi joga nincsen babát megfogni ha az apja ott van. Ez egy ilyen hiszti szerüség a nagymamától.
NEkem anyám ilyen, a férjem az elsö, ö neki háttérben kell maradni, hiába próbáljuk mindig mondani, hogy a férjem nem akar elsö lenni....
Másik lehetséges ok, hogy ö azt látja, hogy ha az apuka nem fogja meg a baba´t, akkor tuti rossz apuka, és az apukának a feladata....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!