Apám gyűlöli a férjemet, hogyan tudnám kezelni ezt a helyzetet?
Csak nyavalyogsz meg sajnáltatod magad. "Első pillanattól kezdve" gyűlöli a férjedet, meg gyerekkorod óta tudod, milyen elviselhetetlen pokol mellette az élet, de ennek ellenére közös udvarba költöztél vele.
Keress fel egy pszichológust - nem gúnyolódásból írom - hogy segítsen neked felépíteni egy egészséges önképet, hogy végre legyen elég erőd kiállni magadért, és el tudd küldeni a bánatba azt az idegbeteget.
"A szüleim háza és a mi házunk közös udvaron van (nem opció a költözés, ezt ne is írjátok hogy költözzünk el). Apám az első pillanattól kezdve gyűlöli a férjemet, amikor még velük laktam naponta veszett velem össze, hogy hagyjam el."
Idáig olvastam el.
Ha ilyen előzmények után te képes voltál ilyen közel költözni szüleidhez, akkor komplett idióta vagy.
Kérdező, te komolyan, klinikai eset vagy! A belső udvaros lakásra húzol fel egy emeletet, ami egyébként a te kontroll mániás faterodhoz tartozik?
Örülj, hogy a te férjed ilyen sztoikus, mert más max. 2 év után kirakta volna a szűrödet, valahol qrvára jogosan.
Utolsó,igy van, es teljesen igaza lenne a pasinak. Otthon nekem is az ahol nem bacogtatnak.
Vagy koltozzetek, vagy kerítést huzzatok fel, mert ennek igy nem lesz jó vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!