Apám gyűlöli a férjemet, hogyan tudnám kezelni ezt a helyzetet?
Írod, hogy a költözés nem opció.
Pedig a leírtak alapján a költözés az egyetlen opció. Hogyhogy egy udvaron van a házatok, ti építkeztetek oda, vagy eleve volt ott egy "alsó épület"?
Így megy 3bek óta és nem tudod kezelni?
Nem megyünk bele a vitába.
Soaem. Megkérdezi mikor váltók?
Te: Mikor váljak apa?mondj egy időpontot.
És mosolyogj.
Hagyd hogy övé legyen az utolsó szó.
Utána nevesd ki.
Mosolyogva bologass. Gúnyosan mond meg neki hogy jó neked van igazad.
Értem, hogy közös az udvar, de minek hívod át szülinapozni? Honnan tudja, hogy a férjed mennyi sört vagy hogy egyáltalán mit iszik és mikor? Minek avatod be ilyen részletekbe? Minek hívod át?
És miért használjátok a cuccaikat? Én a helyetekben semmit nem kérnék tőluk kölcsönbe, és akkor nem mondhatják, hogy a férjed tette tönkre. Minek közösködni?
És olyan nincs, hogy nem lehet elköltözni, miért, talán pisztolyt tartanak a fejetekhez?
"te ott tudnád hagyni az álomotthonodat" - igen, ugyanis nekem nem az az álomotthon, ahol nem akarok már kimenni a saját udvaromra, ahol gyomoridegben élek, mert azt lesi a seggemben a rosszindulató, bunkó apám, hogy a férjem épp mit csinál, mit iszik, nem kérezgeti, mikor válok el végre, nem megy fel bennem rendszeresen a pumpa és akarom "fejbeverni lapáttal", és nem utolsósorban, nem tenném ki ennek a férjemet meg a gyerekemet.
Nekem az álomotthon az ott van, ahol jól érzem magam és ahol önmagam lehetek, berendezkedni bárhol be lehet, a falakat is ki lehet szépen festeni bárhol.
Édeasápad kontrollmániás phasz, akinek eszerint az összes pasiddal baja volt. Én azt tenném, hogy az idegbajára tennék még pár lapáttal. Sajnos, ő az édesapád, ezért ez nem opció.
A kinevetést javaslom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!