Temetésen illik fényképezni?
Köszönöm a válaszokat, eszerint van ahol belefér, van ahol nem. Még gondolkozom rajta, de számomra még mindig nagyon fura.
Igen, szerencsére szép kort élt meg a dédi. 99 éves volt, férjem 31 éves. Szerencsések vagyunk, hogy eddig velünk volt és még az ükunokája (lányunk) is ismerhette!
Én azt olvastam, hogy anyósod megkért, hogy készíts néhány képet a temetésen.
Akkor valószínűleg ő nem tartja "illetlennek".
Elhiszem, hogy neked fura, de valószínűleg megbízik benned, hogy szép képeket készítesz majd, ezért neked szólt és nem a fiának.
A legtöbb ember nem tud mit kezdeni ilyen helyzetekkel. Ez is érthető. De ha másik oldalról nézed, neki a nagymamája volt, akit feltehetőleg szeretett és ezért szeretné megörökíteni az utolsó útját. És ezt rád bízta. Legyél erős, és nyugodtan készítsd el a képeket. Esetleg, ahogy itt valaki írta előttem, szólni kell a jelenlevőknek, hogy ha nem szeretnék, hogy rajta legyenek a képeken, akkor úgy és olyan távolságra álljanak.
27!
Nyilván nem a síró családtagokat szokás megörökíteni ilyenkor.
Utolsó, akkor olvasd el a 13. hozzászólást.
Amúgy hogy lehet fotózni, hogy senki ne legyen rajta? A kérdező zavarjon el mondenkit, hogy bocsiii most fényképezek?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!