Speciel én a többi osztálytársamnak szeretném megmutatni, akik nem tudnak elmenni a temetésre, hogy utolsó búcsút vegyenek a padtársamtól. Anyukám fotózott, amikor a nagymamám temetése volt, de ő nyilván megteheti, mert családtag, de nekem, ebben az esetben, nem tudom, hogy lehet-e. De akkor majd megkérdezem a családtagokat, hogy megengedik-e.
Köszönö a válaszaitokat!
Szerinted hányan fogják érdeklődve elkérni? Ne fontoskodj, a srác meghalt, ne nehezítsd a család baját. Kattints párat a végén, de ne fényképezz úgy, mint valami kiránduló, vagy mint egy profi, mindenféle beállásokban. Szerintem ez vérciki és teljesen felesleges, aki menni akar, úgyis ott lesz, a többiek tesznek rá. De még ha nem is jut el valaki, aki menne, szerinted nézegetni akarja a haverja koporsóját, vagy a megtört rokonokat?
Szerintem csak a család fotózhat, vagy fotóztathat profival, a többiektől parasztság.
Lehet, hogy nem szabályellenes, de azért tiszteld már annyira az elhunytat, hogy nem fényképezed le a temetésén!
És szerintem illetlenség is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!