Mit mondjak anyósomnak, hogy végre leszálljon erről a témáról?
. És nem érdekel, hogy anyósomnak mi erről a véleménye,
Akkor mit rugózol rajta nem csak magadban, de még vadidegeneknek, nyilvánosan is?
Anyósom is ilyen. Szerinte amelyik nő étterembe jár, az lusta. Mondjuk én nem szeretek étterembe járni, de számomra elképesztő ez a felfogás.
Amikor elmentem pár napra otthonról, kiborult, hogy mit fog enni az élettársam. Élettársam soha nem rugózik ezen.
Volt hogy direkt mondtam neki " ó hát megint ételt rendeltünk".
De ő is ilyen ellenőrzésszerűen kérdezi, nem érdeklődve.
Szerinte ha egy nő pihen az ördögtől való. :/ Ezért el sem lehet vinni sehová, mert neki ez az élete, nem érdekli semmi más. Szomorú.
Én nem törekszek a jó kapcsolatra anyósommal, ezért megszoktam neki mondani. Nem mindenki van otthon egész nap, hogy csak a főzés legyen a fő gondja. Van aki dolgozik és, van élete.
A szomszédom is ilyen amúgy, az is egész napos programot csinál a főzésből. Reggeltől délutánig főz egy sima levest, a másodikat már előző nap elkezdi előkészíteni.
Én is szoktam főzni, 2-3 naponta, de nem veszi el az egész napomat. Ezeknek a főzés a legérdekesebb pont az életükben, mert semmi mást nem csinálnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!