Egy eredeti Rolex Daytona biztos nagyot dobna a szerethetőségi faktorodon.. valami keretösszeget megadhatnál esetleg.
2019. júl. 15. 20:01
3/10 anonim válasza:
Ha hozzá mész vendégégbe, pár szál virág.
2019. júl. 15. 20:15
4/10 anonim válasza:
Húsevő virágot.
Ha röhög rajta, tartsd meg a partnered!
Ha besértődik, menekülj!
2019. júl. 15. 20:46
5/10 anonim válasza:
1 liter házi főzésű vegyes gyümölcspálinkát.
2019. júl. 15. 20:49
6/10 anonim válasza:
Szia, a kérdésem először is hogy te fiú vagy vagy lány? Mert ha lány akkor jó ötlet a süti, én azt vittem anno. Engem családi ebédre hívtak, szóval jól jött ki ilyen módon a sütivel. De virágot is vihetsz, én anyukának azt is vittem, apukának ugy külön semmit. A huginak sem vittem semmit, őt már ismertem amúgy is. Ha fiú vagy a virág szerintem alap, de vihetsz még csokit vagy bonbont. Ezek az én tippem, nekem ugymond bejött ez. Anyós cuki volt, nagyon, örült nekj. Azota is emlegeti. Barátod segitjet hisz jobban ismeri az anyukáját.
2019. júl. 15. 21:45
7/10 anonim válasza:
Kötelet.
2019. júl. 15. 23:27
8/10 anonim válasza:
Az esküvőn se találkoztál anyósoddal? :O Durván nyomjátok. Így totál fölösleges bármit is vinni neki.
Ja hogy nem az anyósod, csak a kúrópajtid anyja?! XDD Az nem anyós.
2019. júl. 16. 10:02
9/10 anonim válasza:
Anyós jelölt
párom anyja
inkább ezeket a kifejezéseket használd
Gondolom nem vagytok házasok, ha most találkozol először az anyjával. Nem az anyósod.
Ha annyira venni akarsz valamit, vegyél bonbont.
Raffaello, Merci vagy valami hasonlót. Nem kell drágát.
Ne vidd túlzásba a dolgot.
2019. júl. 16. 11:57
10/10 anonim válasza:
Hogyhogy most találkoztok először?
Ez valami vicc?
Amúgy szerintem egy vibrátorral sikert aratsz :)
Mondom ezt felnőtt, 35 éves anyaként, társként, háziasszonyként, tehàt bőven nem egy tini írja ezeket a sorokat.
Érdekes kapcsolatban élhettek ha az anyósodat (!) először látod...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!