A baratnom anyukaja keres nelkul felajanlotta, hogy lakjunk a lakasaban, csak a rezsit kellene fizetnunk. Szerintetek en, mint viszonylag kivulallo a temaban, fizessek neki valamennyit?
Szoval 20 evesek vagyunk, alberletkeresesben voltunk es a baratnom anyukaja mar joideje egyutt van a parjaval, hozza koltozne es teljes mertekben mienk lenne a lakas. Igy ezerszer jobban kijonnenk.
Az a kerdesem, hogy en, mint a passziv fel ebben(ugyanis nem en vagyok az oka, hogy igy alakult, hanem a baratnom), fizessek pluszban valamennyit anyosomnak? (Amugy nem vagyunk hazasok, de mar regota egyutt vagyunk es kedvel engem az anyukaja is.)
Igen,egyébként ez is benne van.
Bár te ismered az "anyósod,azt a csalàdot...
Tényleg sokszor előjön az h te senki vagy,amugysem fizetsz semmit...
Ha nem tetszik valami ott az ajtó
Bár nem tudom most költöztök össze elöször?
Igazándiból fiatalok vagytok,még ha rossz vége is lesz ingyen laktál😀
De nem hiszem...Nem ijesztegetni akarlak de ne feledd,ne hagyd h elnyomjanak vagy zsaroljanak!!!!!
Boldog együtt töltött éveket kivànok nektek.
"lakjunk" -> <- "kívülálló"
Ha te ott laksz, hogy vagy kívülálló? Nem te találtad ki? Nem leszel kívülálló, ha odaköltözöl.
Bérleti díjat ne fizess, ha nem kér. Nyilván nem kér.
De a rezsit ketten kellene hogy fizessétek. Vagy majd a barátnőd fizeti "anyósodnak", vagy ő sem fizeti, mert ő meg a gyereke, vagy hogy??
Egy igazi albérlet elég drága. Ott nem lennél kívülálló.
A többiek megválaszolták a kérdésed, egyetértek velük! Rendes vagy, hogy fel akarod ajánlani.
Én komolyan irigyellek, hogy ilyen jó fej anyósod van! Sír a lelkem, hogy én nem ilyen kedves embert fogtam ki anyósnak!
Minket kidobott anyós a házából, amikor egyszer életemben először az 5 év alatt nemet mertem neki mondani, illetve én ki mertem mondani az igazságot, ami annyira fájt neki, holott én voltam nekik a lábtörlőjük konkrétan (mert hülye voltam és nem lázadtam fel már korábban) és rengeteget bántottak... Sosem voltam családtag náluk! A poén az volt, hogy mindaddig győzködtek, hogy az albérlet milyen drága! Én alapból oda akartam menni, csak a párom nem... Aztán később amikor menjünk a francba minél előbb, még ő akart segíteni keresni!
Becsüld meg ha ilyen kedves anyósod van! S kívánom, hogy nagyon szeressenek téged is!
Irigyelek mindenkit akit szeret a párja családja... Én is csak szeretetet szerettem volna, mindent megtettem, de semmi sem volt jó nekik....
Még mindig fáj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!