"Anyós" felajánlotta, hogy költözzem a lakásába, ahelyett hogy albérletre költenénk. Elfogadjuk?
Apósom nagyon régen meghalt, anyósom kb 8 évig gyászolta, 3 éve van egy komoly kapcsolata.
Azt mondta, ha össze szeretnénk költözni, költözzem én hozzájuk, ő meg elköltözik a párjához.
Így "csak" a rezsire meg a kajára kellene költenünk.
Ha viszont albérletbe mennénk, akkor az albérleti díj is megterhelné a pénztárcánkat havonta.
Lakást nem szeretnék venni, mert már van, nagymamám él benne.
Szerintetek?
Félek attól, hogy a későbbiekben az orrom/orrunk alá lesz dörgölve, hogy "bezzeg én ingyen odaadtam a lakásomat".
Anyósom nagyon kedves és aranyos, de ki tudja mi lenne a jövőben.
Akkor költöznénk csak ki a lakásból, ha nagymamám meghalt. (Tudom ez csúnyán hangzik, de 86 éves, és sajnos nem él örökké ő sem)
Ne tegyétek.
Nekünk anyósom mondta h költözzünk a házába mert ö elköltözik a szüleihez mert gondoskodni kell róluk.
Állandóan a nyakunkra járt,kritizált h fél centivel nagyobb a fü mint ahogy ö szokta és uristen 3 hajszálat lát a padlón.
Pokol lett az élet párom ugy összeveszett vele ezek miatt h 4 hónapja nem találkoztunk vele.
Azóta vettünk házat szerencsére édesapám tudott segiteni és nemsokára elköltözünk de utána megmondom neki h kösz a lakhatást de kb többet látni se akarjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!