Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Az anyósjelöltem mindenbe...

Az anyósjelöltem mindenbe bele akár szólni és manipulálni próbálja a páromat. Mit lehetne vele csinálni?

Figyelt kérdés
Teljesen megszállott. Amikor ott vagyok mindig ölelgeti meg mondogatja, hogy az ő kis hercege, csak az övé, nem adja senkinek. Amikor meg mondja neki, hogy hagyja már békén, akkor előszedi a tipikus "9 hónapig hordoztalak és szenvedtem vele hogy megszüljelek, neveltelek meg iskoláutatlak, ez a hála érte" dumát. Meg egyetemre járunk, én idén végzek, barátom később, mert az ő szakja több éves, de úgy néz ki, ha minden jól megy én már szeptembertől tudnék dolgozni. Na itt kezdődik megint a probléma, mert nekem már lesz kerestem, kicsit tudnánk függetlenedni és szóba került az összeköltözés is, amit anyós úgy képzel el, hogy én költözzek hozzájuk és akkor majd nekem semmit se kell csinálnom, mert ő megfőz mindent az ő kicsi fiának. Már addig is elment, hogy azt mondta, hogy ha meglesznek a gyerekeink, akkor majd ő neveli őket, viszi az oviba meg elhozza. Mondtuk hogy hát ezt mi nagyon nem így képzeljük el, erre teljesen felháborodott, hogy én elveszem tőle az ő kisfiát és párom is milyen hálátlan, hogy otthagyja. Azzal próbálkozik, hogy manipulálni próbálja, hogy milyen nehéz manapság a fiataloknak saját életét kezdeni és ő mennyire nagyon rendes, hogy megengedné, hogy én odaköltözzek,hogy ne kelljen albérletbe menni. Nem kellene albérletbe menni, mert a nagyszüleim rám hagyták a házukat, ott laknánk, de arról is hallani sem akar, mert az messze van tőle és akkor nem fogja a fiát minden nap látni. (fél órányi út kb az a nagyon messze) Barátom megmondta neki, hogy ebből elég, nem úgy fogunk élni, ahogy neki tetszik, hanem ahogy akarunk, erre most mindenkinek azt mondogatja, hogy én ellene fordítottam és mindent bevet, hogy szétmarjon minket. A legszemetebb húzása eddig az volt, hogy nemrég azt mondta, hogy be akarja a barátnője lányát mutatni a páromnak, mert az milyen szép lány, biztos jól ellen ének. Mit lehet ilyenkor csinálni? Szüleim azt mondták, ha végképp nem bírja, költözzünk el hamarabb és ők támogatják, hogy be tudja fejezni a sulit, de ha megszakítja a kapcsolatot vele, nem lesz rossz a páromnak? Mert azért mégis csak az anyja, de ez már mindkettőnk szerint beteges, amit csinál.

2020. jan. 21. 11:21
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
91%
Ez nem a te dolgod lenne, hanem a párodé. Az ő édesanyja, neki kell függetlenedni. A sztoriból az jön le, hogy nem igazán tökös. Két "anyuci" babusgatja, de ő nem tudja meghúzni az egészséges határokat. Remélem tévedtem. Én most az elején várnám el tőle, hogy alakítsa ki az életünket, vagy vissza sem néznék, mert ez csak rosszabb lesz.
2020. jan. 21. 15:33
 12/14 anonim ***** válasza:
91%

Ne hagyjátok az èrzelmi zsarolást,mert egy ilyen anyós meg fogja keseríteni az èleteteket.

A barátod növesszen tököt és állítsa le a kedves anyukáját.

2020. jan. 21. 17:13
 13/14 anonim ***** válasza:
89%
Manipuláld jobban, ennyi. Nálunk is próbálkozott anyós, nem nyert.
2020. jan. 22. 14:43
 14/14 anonim ***** válasza:
80%
Azért jó látni h a párod is partner az ellenkezésben, egészen ritka. Figy amig nem telik be az a bizonyos pohár ugyis addig fogtok küzdeni, aztán meg szimplán leléptek, vagy a maminak lesz egy olyan húzása h kénytelenek lesztek egy életre megszakitani vele a kapcsolatot.
2020. jan. 23. 08:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!