Baratom anyukaja nehezen viseli, hogy en vagyok az elso no mar az eleteben, mert felnott ferfi lett. Tippek?
👌 Szoval a nalam sokkal jobb (de senki se tokeletes persze hisz csak az anyosok tokeletesek....csak ok)-az a baratno: lesi anyos kivansagait, kozos programokat szervez, azt csinalja amit anyos mondd. Sose szidja.
Miert nem eleg egymast tisztelni? Miert mindig csak az anyos az etalon. Miert veti ram minden anyos magat h mit kepzelek amiert nem pattogok ugy ahogy anyos futyul. Es miert is baj h parom velem tolti a hetvegeket is, es nem a szulokkel? Tehat kigyosag elmaras a baratnotol hogy:
-a parjanak szol hogy vele csinaljon programot ne kozosen
-igazodok bizonyos dolgokhoz de a ketten toltott ido szent
-mindig szolok ha nem tetszik valami
-nem huzom meg magam mert en is ember vagyok nem csak anyos
-es tisztelem a korulottem levoket.
Elmarom? Mivel azzal hogy velem el es az anyja belerokkant hogy elkoltozott ?? Ez az egyetlen bunom. Tehetek en arrol hogy szinte megorult mert megtudta hogy a fia sose lesz tobbe vele 1 haztartasban.
Kerlek tragar sertegetes nelkul aruld el elmaras ez vagy csak anyos vagy.. fius anyuka akinek minden masik no kigyo csak o a pillango.
Lehetne sertegetes nelkul kulturaltan velemenyt formalni ?? Most annyira nem serto..de lehetne normalisan. Ugyanis Semmivel se adtam okot a mocskolodasra.
Hány éves a férfi?
Anyukának megvolt szokva h sokat voltak együtt és nehéz róla leszakadni. Néha szervezzetek együtt családi programot de ennyi.
Felnőttek vagytok nem ovisok. Majd kiheveri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!